Το Pocophone F2 θα μπορούσε τελικά να κυκλοφορήσει, με οθόνη AMOLED

Phonandroid : actu Android et High-tech

Θα κυκλοφορήσει ποτέ το Pocophone F2; Ενώ μια αναφορά έδειξε ότι η Xiaomi θα μπορούσε να σταματήσει τα τέλη για να δώσει προτεραιότητα στη Redmi, ένα διαρροή διαβεβαιώνει ότι ο διάδοχος του Pocophone F1 βρίσκεται σε εξέλιξη και ανακοινώνει ότι θα είναι εξοπλισμένος με οθόνη AMOLED.

Το Pocophone F1

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Pocophone F1, έχουμε ακούσει πολύ λίγα για τον διάδοχό του μέχρι στιγμής. Αυτό γίνεται τώρα με πληροφορίες που ξεκίνησε από την Tech leaker Auntyji και μεταδόθηκε από το Android Headlines. Ένα Pocophone F2 θα ήταν καλά σε εξέλιξη στο Xiaomi. «Πολύ καλά μου αγαπητοί μου. Έχω νέα για σένα. Το Pocophone F2 υπάρχει. Και έχει μια οθόνη AMOLED. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή “, Είπε η Tech Auntyji.

Θα ξεκινήσει η Xiaomi ένα Pocophone F2;

Επομένως, δεν γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, αλλά η διαρροή φαίνεται σίγουρη για την τύχη του και η Xiaomi θα πρέπει να κυκλοφορήσει ένα Pocophone F2 ή οποιοδήποτε άλλο εμπορικό όνομα στο τέλος. Ωστόσο, μια προηγούμενη αναφορά μας είπε ότι η Xiaomi θα μπορούσε ήδη να σκοτώσει τη μάρκα Pocophone. Αυτό θα ήταν πάρα πολύ τώρα που η Redmi δεν είναι πλέον απλώς μια γκάμα αλλά μια μάρκα από μόνη της. Οι σειρές Redmi K20 και Xiaomi Mi 9T φάνηκαν επίσης να έχουν αντικαταστήσει το Pocophone 2.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Pocophone F1 από Xiaomi: το αδύνατο γίνεται εφικτό

Ως υπενθύμιση, το Pocophone F1 είχε μια υπόσχεση: να προσφέρει τα βασικά και την υψηλή απόδοση χάρη στο Snapdragon 845 με ένα οικονομικά προσιτό smartphone. Και το στοίχημα ήταν επιτυχές. Ωστόσο, η Xiaomi θα μπορούσε να αλλάξει τη στρατηγική της στοιχηματίζοντας για το Pocophone F2 σε ένα πιο προηγμένο κινητό, τώρα που η Redmi βρίσκεται στη θέση της αξίας για τα χρήματα. Η παρουσία μιας οθόνης AMOLED αφθονούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την κινεζική ομάδα να επικοινωνήσει σχετικά με αυτό το θέμα για να καταλάβει πραγματικά τι συμβαίνει.

Πηγή: Headlines Android