Το PlayStation Now προετοιμάζεται για την άφιξη του Google Stadia και σπάζει την τιμή της συνδρομής

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το PlayStation Now, εξελίσσεται η συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να παίζετε πάνω από 600 απεριόριστα παιχνίδια. Η τιμή συνδρομής, ειδικότερα, μειώνεται κατά 33% για να ταιριάζει με την τιμή της συνδρομής Google Stadia.

Το PlayStation Now εξελίσσεται – και έχουμε κάποια καλά νέα για εσάς. Ο αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Sony, Grace Chen, εξηγεί σε ένα blog post ότι από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, “Το PS Now θα είναι διαθέσιμο σε τιμή περισσότερο σύμφωνα με άλλες υπηρεσίες ψυχαγωγίας συνεχούς ροής στην αγορά.” Έτσι, πηγαίνουμε από 14,99 € το μήνα, στις ακόλουθες τρεις επιλογές:

  • 9,99 € – μηνιαίως
  • 24,99 € – ανά τρίμηνο
  • 59,99 € – ετησίως

Το PlayStation Now μειώνει την τιμή συνδρομής στα 9,99 € ανά μήνα

Φυσικά, μάλλον δεν το έχετε χάσει όταν διαβάζετε “Περισσότερα σύμφωνα με άλλες υπηρεσίες ψυχαγωγίας συνεχούς ροής στην αγορά” ότι η εκκίνηση του Google Stadia και του xCloud είναι κοντά. Ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη ότι η πρόσβαση στο Google Stadia θα χρεώνεται 9,99 € ανά μήνα. Φαίνεται ότι η Sony αρχίζει να επιδεικνύει την ικανότητά της να αντιστέκεται σε μια νέα υπηρεσία, είναι εύκολο να προβλέψουμε την αναστατωτική διάσταση.

Επιπλέον, η Grace Chen δεν διστάζει να επισημάνει τις ομοιότητες μεταξύ του PS Now και του ανακοινωθέντος μέλλοντος της ροής: “Το PlayStation Now είναι η μοναδική συνδρομητική υπηρεσία τυχερού παιχνιδιού που χρησιμοποιεί τεχνολογία cloud για να προσφέρει μια απαράμιλλη ποικιλία παιχνιδιών σε ροή και λήψη.”, θυμάται ο διευθυντής. Η υπηρεσία παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 700 παιχνίδια, μερικά από τα οποία μπορούν να παιχτούν σε ροή.

Ωστόσο, η Sony δεν είναι ικανοποιημένη για να αλλάξει τη θέση των τιμών του PS Now. Ο ιαπωνικός κατασκευαστής αποφάσισε να προσθέσει τέσσερα νέα παιχνίδια στον κατάλογο “Μεταξύ των πιο παιγμένων και των πιο επιβραβευμένων στο PS4” :

  • Θεός του πολέμου
  • Grand Theft Auto V
  • inFAMOUS Δεύτερος Γιος
  • Uncharted 4: A Thief’s End

Αυτά τα παιχνίδια θα παραμείνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα έως τις 2 Ιανουαρίου 2020. Αυτά τα νέα προϊόντα PS Now λέγεται ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα. Όσον αφορά το Google Stadia, η υπηρεσία θα ξεκινήσει στη Γαλλία τον Νοέμβριο. Οι πρώτοι παίκτες θα πρέπει να αγοράσουν το πακέτο Stadia Premiere Edition με χειριστήριο και Chromecast και θα πρέπει να εγγραφούν στη συνδρομή Stadia Pro (9,99 € ανά μήνα). Μια δωρεάν προσφορά θα είναι επίσης διαθέσιμη το 2020.