Το PlayStation 5 θα ήταν περισσότερο μια εξέλιξη του PS4 παρά μια πραγματική επανάσταση

Phonandroid : actu Android et High-tech

ο Το PlayStation 5 δεν θα ήταν η επανάσταση που περιμένουν πολλοί, αλλά περισσότερο μια εξέλιξη του PS4. Αυτό ισχυρίζεται ένας προγραμματιστής. Σύμφωνα με τον ίδιο, τόσο η παρουσία αποθήκευσης SSD όσο και η νέα αρχιτεκτονική AMD Zen 2 είναι περισσότερο μια εξέλιξη παρά ένα σημαντικό βήμα, ικανό να αλλάξει την εμπειρία του χρήστη.

Πίστωση: Phonandroid

Ενώ η κυκλοφορία του PS5 δεν φαινόταν ποτέ πιο κοντά, οι προγραμματιστές παιχνιδιών αρχίζουν να μιλούν για τις επιπτώσεις αυτού του νέου υλικού για παιχνίδια. Και ενώ μερικοί δεν διστάζουν να πολλαπλασιάσουν τους υπερθετικούς και να μιλήσουν για επανάσταση, άλλοι όπως ο Danny Weinbaum – προγραμματιστής στην αρχή του παιχνιδιού Eastshade (PC, PS4, Xbox One) είναι πιο αμφίβολο. Και μάλιστα υποδηλώνουν ότι ορισμένοι παίκτες μπορεί να είναι απογοητευμένοι με τη σταδιακή φύση της κονσόλας.

Σε συνέντευξή του στο Gaming Bolt, ο Danny Weinbaum εξηγεί ότι η άφιξη αποθήκευσης SSD στο PS5, για παράδειγμα, δεν θα έχει αισθητή επίδραση στην απόδοση – εκτός από την περίπτωση παιχνιδιών ροής που βασίζονται σε ανοιχτούς κόσμους: “Πολλά παιχνίδια έχουν ήδη όλα όσα χρειάζονται στη μνήμη, οπότε δεν θα πρέπει να αλλάξουν πολύ εδώ, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για τίτλους ανοιχτού κόσμου που απαιτούν ροή.”

Και προσθέστε: «Είπα ότι δεν θα επηρέαζε πολύ την απόδοση. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό θα μειώσει τους χρόνους φόρτωσης ». Η παρουσία μιας νέας αρχιτεκτονικής AMD Zen 2 εμπνέει παρόμοια σχόλια: όχι “Δεν θα αλλάξει πολύ” εν πάση περιπτώσει να μην αξίζει τον προκριματικό του “Επανάσταση” : “Υποθέτω ότι αυτό ωστόσο θα επιτρέπει περισσότερες” κλήσεις κλήρωσης “, δηλαδή περισσότερα αντικείμενα στην οθόνη, αλλά θα είναι μια εξέλιξη, όχι μια επανάσταση”.

Διαβάστε επίσης: PS5 – ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και τεχνικό φύλλο

Τι πιστεύετε για αυτές τις δηλώσεις; Πιστεύετε επίσης ότι η επόμενη κονσόλα από τη Sony θα είναι λιγότερο επαναστατική από ό, τι νομίζουμε σήμερα; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: GamingBolt