Το Pixel 3a διπλασίασε τις πωλήσεις smartphone Google

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Pixel 3a είναι μια επιτυχία! Η Google δήλωσε στο περιθώριο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 ότι το smartphone της μεσαίας εμβέλειας είχε επιτρέψει στον όμιλο να πουλήσει περισσότερα από δύο φορές περισσότερα κινητά από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, δημοσίευσε τα αποτελέσματά της για το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Μια εξαιρετική χρονιά για την εταιρεία Mountain View που έκανε καλύτερα από το αναμενόμενο με κύκλο εργασιών 38,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων (πάνω 19% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι) και κέρδη 9,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, είναι η διαφήμιση που είναι κυρίως στην προέλευση αυτών των αριθμών. Η δραστηριότητα στο cloud έχει επίσης αυξηθεί έντονα.

Το Google Pixel 3a ενισχύει τις πωλήσεις smartphone Google

Ωστόσο, παρατηρούμε επίσης μια ισχυρή αύξηση (+ 40%) της ενότητας “Αλλο εισόδημα”. Αυτό περιλαμβάνει ό, τι είναι υλικό, μια θέση στην οποία η Google είναι όλο και περισσότερο παρούσα με τα συνδεδεμένα ηχεία, φορητούς υπολογιστές και smartphone. Επιπλέον, ήταν το τμήμα κινητής τηλεφωνίας που χτύπησε κατά τη διάρκεια αυτού του δεύτερου τριμήνου του 2019. Η ομάδα πούλησε περισσότερα από δύο φορές περισσότερα smartphone από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους από ό, τι κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Διαβάστε επίσης: Google Pixel 3a και Pixel 3a XL: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο Sundar Pichai, Διευθύνων Σύμβουλος της Google, λέει ότι ήταν το λανσάρισμα του Pixel 3a, του smartphone μεσαίας κατηγορίας, που ενίσχυσε τις πωλήσεις. Εντυπωσιακό όταν το κινητό είναι διαθέσιμο μόνο από τον Μάιο και επομένως έχασε τον Απρίλιο. Αυτό θα δώσει στην εταιρεία την άνεση να επαναλάβει αυτά τα είδη προϊόντων στο μέλλον με την επόμενη γενιά Pixels. Είναι εξαιρετικά smartphone, αλλά είναι σχεδόν τόσο ακριβά όσο ένα εξαιρετικά premium από τη Samsung ή την Huawei, ενώ εξακολουθούν να έχουν κάποια ελαττώματα, ειδικά όσον αφορά το σχεδιασμό. Με την ενσωμάτωση των καλύτερων δυνατοτήτων της σειράς Pixel (λογισμικό, φωτογραφία) στο 3α, κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις αλλού (οθόνη, SoC), η Google βρήκε μια καλή φόρμουλα για να πείσει τους καταναλωτές.

Πηγή: Αλφάβητο