Το Phonandroid συμμετέχει στο Galaxie Media για νέες περιπέτειες!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 ώρες και 04 λεπτά

Το Phonandroid διασχίζει ένα ιστορικό ορόσημο στην ανάπτυξή του. Αρχικά ένα μικρό φόρουμ για τους λάτρεις του Android, ο ιστότοπος έχει γίνει ένα μέσο αναφοράς για τις τεχνολογικές ειδήσεις. Με την ένταξη στο Galaxie Media group, το Phonandroid συνεχίζει την περιπέτειά του και σας προετοιμάζει όμορφες εκπλήξεις!

phonandroid

Αγαπητοί αναγνώστες, αυτή η 29 Αυγούστου 2019 είναι μια υπέροχη μέρα για το Phonandroid. Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ύπαρξης, η μικρή μας ομάδα συμμετέχει στο Galaxie Media, συντάκτης ιστότοπων αναφοράς.

Η Phonandroid ξεκινά αυτή τη νέα περιπέτεια με τους αδελφούς της Paper Geek, Plus de Bons Plans και Dealbuzz. Όλοι συμμετέχουν στο συντακτικό τμήμα του Galaxie Media που αποτελείται ήδη από τον Tom’s Guide, το Tom’s Hardware και το NexxDrive. Αντιπροσωπεύουν μαζί ένα αποκλειστικό κοινό ιστού 5,5 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών ανά μήνα (Médiamérie // NetRatings, Ιούνιος 2019). Ο André Baden-Semper, Πρόεδρος της Galaxie Media δηλώνει:

Η άφιξη αυτών των 4 ιστότοπων στο χαρτοφυλάκιο μέσων αναφοράς μας αντιπροσωπεύει ένα νέο βήμα στη στρατηγική μας για την οργανική και εξωτερική ανάπτυξη. Επιπλέον, η ενσωμάτωση των ιστότοπων Plus de Bons Plans, Paper Geek και Deal Buzz στη διαφημιστική μας δραστηριότητα, καθώς και των νέων εξειδικευμένων συνεργατών, όπως το lesmobiles.com, ενισχύει τη δύναμη της προσφοράς μας.

Σας ευχαριστώ όλους!

Η ομάδα Phonandroid εκμεταλλεύεται αυτό το βασικό βήμα στην ιστορία της ευχαριστώ, οι αναγνώστες. Από ένα μικρό φόρουμ για τους λάτρεις του Android, το Phonandroid έχει γίνει ένα μέσο αναφοράς στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας. Τα μέλη της ομάδας που έχουν εργαστεί για σχεδόν δέκα χρόνια για να σας προσφέρουν τα καλύτερα της τεχνολογίας πληροφοριών θέλουν να μοιραστούν τη χαρά τους. Αν είμαστε εδώ σήμερα, είναι επίσης και πάνω απ ‘όλα χάρη σε εσάς.

Αυτή η νέα περιπέτεια συγχαίρει επίσης με νέες προκλήσεις. Όλη η ομάδα θα συνεχίσει να σας προσφέρει άρθρα σε Android, αλλά όχι μόνο. Ετοιμάζουμε μεγάλες εκπλήξεις για εσάς! Μείνετε λοιπόν πιστοί στο Phonandroid, Τα καλύτερα έρχονται.