Το PewDiePie είναι το πρώτο YouTuber με 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το PewDiePie έγινε το πρώτο σόλο YouTuber που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές. Έχει επιβραβευθεί με την άψογη συνοχή του εδώ και εννέα χρόνια. Μπροστά του βρίσκουμε μόνο την ινδική αλυσίδα μουσικών βίντεο T-Series.

pewdiepie

Εννέα χρόνια μετά τη δημοσίευση του πρώτου του βίντεο στην πλατφόρμα, ο PewDiePie επιβεβαιώνει την κατάστασή του ως βασιλιάς του YouTube, ως ο πρώτος δημιουργός που ξεπέρασε τη συμβολική γραμμή των 100 εκατομμυρίων συνδρομητών. Ο Σουηδός, το πραγματικό όνομα του Felix Kjellberg, ειδικεύεται στα βιντεοπαιχνίδια. Έχει επίσης γίνει επιτυχία τους τελευταίους μήνες με τα βίντεό του στο Minecraft. Απίστευτα τακτικός, είναι γνωστός για την ανάρτηση βίντεο κάθε μέρα. Αρκετά για να διατηρήσετε την κοινότητά του και να προωθήσετε τον αλγόριθμο YouTube για να τον προωθήσετε.

PewDiePie Ακόμα πίσω από το κανάλι YouTube της σειράς T

Σημειώστε ότι ο αριθμός 1 του YouTuber δεν σημαίνει τον αριθμό καναλιού 1. Το PewDiePie έχασε τον τίτλο του πριν από μερικούς μήνες από την T-Series, ένα ινδικό κανάλι που δημοσιεύει μουσικά βίντεο (τύπου Vevo) και το οποίο πλησιάζει τα 110 εκατομμύρια δολάρια. συνδρομητές. Αλλά είναι μια ετικέτα και είναι το PewDiePie που είναι μέχρι σήμερα το μοναδικό σόλο YouTuber που μετράει τόσους πολλούς συνδρομητές, ιδίως χάρη στην κινητοποίηση των θαυμαστών του, οι οποίοι αγωνίστηκαν για μήνες για να κάνουν φουσκώνει τους αριθμούς του και προσπαθήστε να αντισταθείτε στην T-Series.

Διαβάστε επίσης: Οι χάκερ εισπράττουν πάνω από 70.000 Chromecast για την προώθηση του καναλιού PewDiePie YouTube

Το αμφιλεγόμενο PewDiePie ήταν επίσης στο προσκήνιο για λάθος λόγους. Μέρος της κοινότητάς του θεωρείται πολύ τοξικό και τα σχόλια του ίδιου του βιντεογράφου έχουν προκαλέσει μερικές φορές αντιπαραθέσεις. Για παράδειγμα, αναφέραμε ότι το PewDiePie πρότεινε ένα σεξιστικό, ομοφοβικό και αντισημιτικό κανάλι YouTube στο κοινό του. Το 2017, έκανε ρατσιστικά σχόλια απέναντι σε έναν άλλο παίκτη ενώ έπαιζε PUBG και μετά ζήτησε συγγνώμη για αυτό.