Το Orange εξασφαλίζει ότι το 5G δεν θα είναι ακριβότερο από το 4G

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Orange πιστεύει ότι τα σχέδια 5G δεν θα είναι απαραίτητα ακριβότερα από τις τρέχουσες προσφορές 4G. Ωστόσο, οι Γάλλοι χρήστες του Διαδικτύου λένε ότι είναι έτοιμοι να πληρώσουν μια πιο ακριβή συνδρομή για να επωφεληθούν από το δίκτυο του μέλλοντος στο smartphone τους το συντομότερο δυνατό.

Με 287 κεραίες 5G που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί στη Γαλλία, η Orange εγκαθίσταται σήμερα ως ηγέτης στον αγώνα 5G. Ο χειριστής στοχεύει επίσης να λανσάρει τα πρώτα του πακέτα 5G την άνοιξη του επόμενου έτους. Ωστόσο, αρχικά, το 5G δεν θα φέρει επανάσταση στη ζωή των συνδρομητών, εκτιμά πρόσφατα ο Stéphane Richard, CEO της Orange.

Όχι, τα πακέτα 5G δεν θα είναι απαραίτητα πιο ακριβά, καθησυχάζει το Orange

Σε μια συνέντευξη με τους συναδέλφους μας στο France Info, ανέφερε ο ηγέτης η τιμή των πρώτων προσφορών 5G. ” Δεν μπορούμε να πούμε ότι το 5G θα είναι πιο ακριβό από το 4G » ανακοίνωση από την αρχή Stéphane Richard. Ωστόσο, ” υπάρχει μια μεγάλη επένδυση που πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι χειριστές, πρώτα πρέπει να αγοράσετε ραδιοφάσμα και στη συνέχεια πρέπει να αναπτύξετε ένα δίκτυοπαραδέχεται ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Διαβάστε: πώς να δοκιμάσετε το 5G με Orange και Sosh

“Το μόνο ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα δώσουμε περισσότερο περιεχόμενο, για παράδειγμα όγκο δεδομένων για κατανάλωση για λίγο πιο ακριβό” συνεχίζει ο Stéphane Richard, προκαλώντας Η θεωρητική άφιξη των πακέτων 5G με μεγάλο αριθμό δεδομένων. Υπό αυτές τις συνθήκες, ορισμένες προσφορές μπορεί επομένως να είναι λίγο πιο ακριβές από τις τρέχουσες συνδρομές. Αλλά για ” η υπηρεσία και η ποσότητα ίση με 5G δεν θα είναι ακριβότερη από την 4G “, τονίζει τον άντρα.

Ωστόσο, οι Γάλλοι θα ήταν έτοιμοι να πληρώσουν το πακέτο τους 9 € επιπλέον το μήνα, ανακοίνωσε στις αρχές Οκτωβρίου μια μελέτη που διενήργησε ο κατασκευαστής εξοπλισμού Ericsson. Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν οι μισοί Γάλλοι δεν είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα της 4G σύνδεσης τους εν κινήσει. Πολλοί, επομένως, ελπίζουν ότι το 5G θα λύσει το πρόβλημα. Η ίδια ιστορία στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αποκαλύπτει μια μελέτη του MATRIXX Software. Το 88% των 4000 συμμετεχόντων είναι έτοιμοι να πληρώσουν περισσότερα για τη συνδρομή τους στο 5G. Λαμβάνοντας υπόψη την ελκυστικότητα των καταναλωτών, οι πάροχοι θα αποφύγουν πραγματικά να αναθεωρήσουν τις τιμές τους προς τα πάνω;

Πηγή: France Info