Το Oppo Find X θα έχει “τρομακτικό” λόγο οθόνης / καρέ

Πιστοποιημένο OPPO Find X με 10 GB μνήμης RAM

Κάτι μας λέει ότι το επόμενο Oppo Εύρεση Χ θα μπορούσε ακόμη και να κάνει καλύτερα από το Vivo NEX ως αναλογία οθόνης / καρέ. Το κινέζικο σπίτι διαφημίζει πολύ το smartphone του και σήμερα μέσω ενός τηλεοπτικού σποτ που κυκλοφόρησε σε τοπικά δίκτυα, το προϊόν ενδέχεται να είχε εμφανιστεί.

Το τηλεοπτικό σποτ διαρκεί μόλις 5 δευτερόλεπτα, αλλά μπορούμε να δούμε πώς στο παρασκήνιο υπάρχει ένα Oppo smartphone με πρακτικά ανύπαρκτα καρέ. Θα μπορούσε να είναι ακριβώς η ολοκαίνουργια κορυφαία γκάμα του κινεζικού σπιτιού; Οι πιθανότητες είναι υψηλές.

Είναι το Oppo Find X καλύτερο από το Vivo NEX;

Oppo Εύρεση Χ

Το Vivo NEX μας εντυπωσίασε πραγματικά, αλλά οι παραγωγοί στην Κίνα σίγουρα δεν παρακολουθούν. Μόλις εμφανιστεί μια νέα απειλή, είναι πλέον καιρός να την εξαλείψετε Έτσι, βγαίνει αυτό το νέο Oppo Find X το οποίο θα έχει αναλογία οθόνης / καρέ πάνω από 90%, ακόμη και αν το κινέζικο σπίτι δεν αποκαλύπτει ακριβώς τι σχήμα μιλάμε.

Ίσως στην διαφημιστική αφίσα που έχει εισαχθεί παραπάνω να είναι δυνατόν να παρατηρήσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα του πίνακα και τη μεγάλη βελτιστοποίηση που κατάφερε να εφαρμόσει το σπίτι. Πρέπει επίσης να πούμε, ωστόσο, ότι στις διαφημιστικές αφίσες και σε κάθε περίπτωση στους τηλεοπτικούς παραγωγούς τείνουν πάντα να υπερβάλλουν, αλλά συχνά αυτό που πραγματικά βρίσκεσαι μπροστά είναι πολύ διαφορετικό.

Ωστόσο, δεν φαίνεται σκόπιμο να κάνετε αξιολογήσεις πριν δείτε τη συσκευή. Για την παρουσίαση θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη 19 Ιουνίου. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Snapdragon 845, 8 GB μνήμης RAM είναι 256 GB εσωτερικής μνήμης. Υπάρχει επίσης λόγος για αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης.