Το Opera Mini ενσωματώνει την κοινή χρήση αρχείων εκτός σύνδεσης και δηλώνει πόλεμο σε ειδικές εφαρμογές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά Opera μόλις ενσωμάτωσε μια καινοτομία που προκαλεί ήδη αναταραχή: απόλυτα ασφαλή και εξαιρετικά γρήγορη κοινή χρήση αρχείων εκτός σύνδεσης. Όχι μόνο παρέχει ευγένεια στο Google Chrome, το Firefox και το Microsoft Edge, αλλά επιπλέον, θα μπορούσε να βάλει στο πάτωμα πολλών εφαρμογών κοινής χρήσης.

Εάν είστε ήδη έμπειρος χρήστης του προγράμματος περιήγησης Opera Mini, μια νέα ενημέρωση πρέπει να έχει εκνευρίσει την περιέργειά σας σήμερα. Μπορείτε πράγματι, από τώρα και στο εξής, εστείλτε ή λάβετε φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία ήχου στις επαφές σας … χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Διαδίκτυο! Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το Opera Mini, θα μπορούσατε να το υιοθετήσετε πολύ γρήγορα για να αποθηκεύσετε τον όγκο των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε επίσης – Το Opera 51 για Android λαμβάνει ένα δωρεάν, απεριόριστο και “χωρίς καταγραφή” VPN: κατεβάστε το APK

Ένας απλός κωδικός QR είναι αρκετός για να ενεργοποιήσει τη μεταφορά

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τη λειτουργικότητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας και να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση αρχείων. Εάν θέλετε να μεταφέρετε αρχεία στα αγαπημένα σας πρόσωπα, πατήστε το κουμπί. Να στέιλω. Στη συνέχεια, το Opera Mini θα σας παρέχει ένα Κωδικός QR που πρέπει να κοινοποιηθεί στον παραλήπτη σας. Αντίθετα, εάν μια επαφή σας έχει στείλει ένα αρχείο, προτιμήστε το κουμπί Να λάβω και εισαγάγετε τον κωδικό QR που μεταδίδεται από τον αποστολέα.

Για να διασφαλιστεί η κοινή χρήση αρχείων, το Opera Mini ανοίγει ένα Σύνδεση WIFI ασφαλής μεταξύ του smartphone της επαφής σας και του δικού σας. Αυτή η σύνδεση δεν μπορεί να τερματιστεί, εκτός εάν επιλέξετε να το κάνετε. Εγγυάται έτσι μια άμεση μεταφορά που μπορεί να φτάσει σε 300Mb / s ταχύτητα. Πολύ πιο γρήγορα από την κοινή χρήση μέσω Bluetooth.

Ενώ αυτή η ταχύτητα μεταφοράς είναι επί του παρόντος σχετικά κοινή σε όλες τις εξειδικευμένες εφαρμογές όπως Xender ή Μοιράσου το, η λειτουργία εκτός σύνδεσης του Opera Mini θα μπορούσε να προκαλέσει ένα σοβαρό πλήγμα για το τελευταίο. Ποιος θα πίστευε ότι το QR θα επέστρεφε στη μόδα;

Διαβάστε επίσης – Η Opera δηλώνει πόλεμο στο Google Chrome με τη νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησής της