Το OnePlus Nord κυκλοφόρησε στα 24,999 INR

OnePlusNord

Η OnePlus κυκλοφόρησε το νέο της smartphone OnePlus Nord μέσω εκδήλωσης εκτόξευσης AR στις 21 Ιουλίου 2020, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι ένα προσιτό τηλέφωνο ναυαρχίδας με κάμερα κορυφαίου επιπέδου. Παράλληλα με το OnePlus Nord κυκλοφόρησαν επίσης μπουμπούκια OnePlus για τα οποία θα μιλήσουμε πολύ σύντομα και θα τα συγκρίνουμε με άλλα μπουμπούκια TWS. Ας δούμε πόσο καλό είναι το OnePlus Nord;

Απεικόνιση

Έχει οθόνη OLED 6,44 ιντσών που είναι μεγάλη, αλλά λίγο μικρότερη από το OnePlus 8. Η ανάλυση είναι 2400 x 1080 pixel και έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, γεγονός που καθιστά το τηλέφωνο πιο ομαλό και γρηγορότερο. Αυτή η οθόνη είναι ιδανική για παρακολούθηση ταινιών και παιχνίδια. Ορισμένοι αναθεωρητές ισχυρίζονται ότι η οθόνη είναι λίγο θαμπή σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα OnePlus και θα μάθουμε αν υπάρχει πραγματικά κάποιο πρόβλημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Το OnePlus δεν έχει συμβιβαστεί με την κάμερα για να μειώσει την τιμή που είναι καλό. Διαθέτει ρύθμιση τετραπλής κάμερας στο πίσω μέρος με ευρεία γωνία 48MP, εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP, κάμερα 2MP μακροεντολή, αισθητήρα βάθους 5MP που μπορεί να κάνει κλικ σε καλές φωτογραφίες, στις οποίες μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες ακόμα και αν κάνετε ζουμ στην εικόνα. Ο συμβιβασμός, εν τω μεταξύ, έρχεται με την κάμερα ευρείας γωνίας, η οποία έχει τη μισή ανάλυση των OnePlus 8’s. Και έχει μια διπλή κάμερα τρυπών διάτρησης στο μπροστινό μέρος με δύο μπροστινές κάμερες, συμπεριλαμβανομένης μιας εξαιρετικά ευρείας κάμερας αισθητήρα 8 megapixel με οπτικό πεδίο 105 μοιρών, καθώς και μια πιο παραδοσιακή κάμερα selfie 32 megapixel που θα Κάντε τις selfie σας υπέροχες. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνουμε αυτήν την εγκατάσταση τετραπλής κάμερας περισσότερο σαν ρύθμιση 2,5 κάμερας!NordCam

Εκτέλεση

Λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα Android 10 με το σύστημα οξυγόνου του OnePlus. Η OnePlus έκανε έναν συμβιβασμό με τον επεξεργαστή του Nord καθώς τροφοδοτείται από έναν πιο αργό επεξεργαστή Snapdragon 765G, ο οποίος είναι συγκριτικά πιο αργός από τον επεξεργαστή Snapdragon 865 του OnePlus 8, αλλά εξακολουθεί να θεωρεί την τιμή είναι καλή και γρήγορη. Υποστηρίζει επίσης 5G ενσωματωμένο στο τσιπ αν και δεν θα είναι χρήσιμο στο εγγύς μέλλον τουλάχιστον στην Ινδία. Συνολικά, 3 παραλλαγές είναι διαθέσιμες για το OnePlus Nord, είναι παραλλαγές 6gb, 8gb και 12gb και όλες διαθέτουν UFS 2.0, η οποία αν όχι πολύ γρήγορη εξακολουθεί να είναι αρκετά αξιοπρεπής!

Μπαταρία

Το OnePlus Nord τροφοδοτείται από μπαταρία 4.115 mAh με υποστήριξη για Warp Charge 30T. Είναι μια εντυπωσιακή μπαταρία που θα είναι αρκετή για μια μέρα εύκολα και θα φορτιστεί πλήρως μέσα σε 1 ώρα λόγω του φορτιστή στημόνι του OnePlus. Η OnePlus ισχυρίζεται ότι το Nord μπορεί να φτάσει έως και 70% σε 30 λεπτά!

συμπέρασμα

Ναι, μπορούμε να πούμε ότι το Nord είναι ένα «οικονομικό» τηλέφωνο killer με μια πολύ εντυπωσιακή όχι τόσο κορυφαία κάμερα επιπέδου, συμβατότητα 5G, αλλά δεν έχει βαθμολογία IP που έγινε για τη μείωση της τιμής. Το OnePlus Nord διατίθεται σε δύο χρώματα – Blue Marble και Gray Onyx. Το OnePlus Nord πήγε επίσης για μια αρκετά ανταγωνιστική τιμή ως εξής: 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης για Rs. 27,999, 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθήκευσης για Rs. 29,999 και μια αποκλειστική έκδοση στην Ινδία με μνήμη RAM 6 GB και αποθήκευση 64 GB για Rs. 24,999.