Το OnePlus 8 Pro θα έχει έναν αισθητήρα φωτογραφίας διπλού selfie Galaxy S10 +

Το OnePlus 8 Pro θα έχει έναν αισθητήρα φωτογραφίας διπλού selfie Galaxy S10 +

Μετατόπιση. ο 9 Απριλίου 2020 στις 17 ώρες και 49 λεπτά

Το OnePlus 8 Pro συνεχίζει να αποκαλύπτει αρκετούς μήνες πριν από την κυκλοφορία του. Αυτή η νέα διαρροή επιβεβαιώνει την παρουσία μιας διάτρητης οθόνης αντί του ανασυρόμενου μηχανισμού του 7 Pro και ενός τετραπλού πίσω αισθητήρα φωτογραφιών. Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εικόνες που έχουν εμφανιστεί στον Ιστό, το smartphone θα μπορούσε επίσης να διακριθεί από έναν διπλό μπροστινό αισθητήρα φωτογραφιών για selfies, όπως το Samsung Galaxy S10 +.

Οι συνάδελφοί μας από την TrueTech μόλις βάλουν στο διαδίκτυο μια χούφτα διαγράμματα κατασκευής αποκαλύπτοντας πλήρως τη σχεδίαση του OnePlus 8 Pro, την επόμενη κορυφή της σειράς από το OnePlus. Αυτές οι νέες εικόνες συμπίπτουν σχεδόν τέλεια με αποδόσεις που σχεδιάστηκαν από το OnLeaks και με τις τελευταίες κλεμμένες φωτογραφίες.

Ο τετραπλός αισθητήρας φωτογραφιών επιβεβαιώθηκε

Στην πίσω πλευρά, υπάρχει ένα τετραπλός αισθητήρας φωτογραφιών ευθυγραμμισμένος κάθετα όπως το OnePlus 7 Pro και το OnePlus 7T Pro. Η μάρκα προφανώς δεν σκοπεύει να επαναχρησιμοποιήσει τον κυκλικό αισθητήρα φωτογραφιών του OnePlus 7T. Στα αριστερά της ρύθμισης της φωτογραφίας, μπορούμε να δούμε έναν αισθητήρα ToF που προορίζεται να συλλάβει το βάθος του πεδίου, που έχει ήδη αναφερθεί από την Onleaks. Η αυτόματη εστίαση με λέιζερ ολοκληρώνει την κάμερα. Επιπλέον, η θέση των κουμπιών στην άκρη του smartphone δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 8 και 8 Pro – εδώ είναι μια πρώτη ματιά στο φύλλο δεδομένων

Ένα από τα διαγράμματα δείχνει την παρουσία ενός διπλός μπροστινός αισθητήρας φωτογραφιών στεγάζεται σε μια κοιλότητα στην οθόνη όπως το Galaxy S10 + της Samsung. Σύμφωνα με την TrueTech, ο Κινέζος κατασκευαστής θα μπορούσε να κάνει κράτηση αυτής της διπλής μονάδας για την έκδοση Pro της μελλοντικής της σειράς.

Από την πλευρά του, το OnePlus 8 μπορεί να είναι ικανοποιημένο με έναν μόνο αισθητήρα φωτογραφιών στο μπροστινό μέρος. Σημειώστε επίσης την παρουσία ιδιαίτερα λεπτών συνόρων. Το πηγούνι είναι επίσης λιγότερο εμφανές από ό, τι στο OnePlus 7 για παράδειγμα. Ως υπενθύμιση, το OnePlus θα πρέπει να λανσάρει το OnePlus 8 κατά το μήνα Μάιο του 2020. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Truetech