Το OnePlus 7T Pro θα ήταν πανομοιότυπο με το OnePlus 7 Pro, να ανακαλύψει το σχεδιασμό του

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 ώρες και 53 λεπτά

Το OnePlus 7T Pro υπόσχεται να είναι οπτικά πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του, το OnePlus 7 Pro, αποκαλύπτει τρισδιάστατες αποδόσεις υπογεγραμμένες στο OnLeaks. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το smartphone κληρονομεί τον ίδιο ανασυρόμενο αισθητήρα φωτογραφιών και μια τριπλή κάθετη μονάδα φωτογραφιών στο πίσω μέρος. Στη διαδικασία, η διαρροή επιβεβαιώνει την κυκλοφορία μιας έκδοσης Mclaren του smartphone και μας προσφέρει μια πρώτη ματιά.

Σε συνεργασία με τον ιστότοπο 91Mobiles, το OnLeaks, ένα διάσημο διάσημο leaker, έχει βάλει στο διαδίκτυο Τρισδιάστατες αποδόσεις βασισμένες στα διαγράμματα παραγωγής του OnePlus 7T Pro, το επόμενο προηγμένο κινητό από την κινεζική μάρκα. Αληθινή στη φόρμα, η νέα κινεζική μάρκα κάνει μόνο λίγες βελτιώσεις στην έκδοση “T” του smartphone της.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη OnePlus 7T – 90 Hz, Snapdragon 855 +… εδώ είναι το τεχνικό φύλλο

OnePlus 7T Pro: Το OnLeaks παρουσιάζει τον πλήρη σχεδιασμό του

Βρίσκουμε έτσι το ίδια ανασυρόμενη ενότητα φωτογραφιών και την ίδια οθόνη AMOLED χωρίς περίγραμμα. Σημειώστε την αναπόφευκτη παρουσία ενός ελαφρού πηγουνιού ως κάτω όριο. Στην πίσω πλευρά, ο τριπλός αισθητήρας είναι πάντα σωστά τοποθετημένος κάθετα. Επιπλέον, βλέπουμε επίσης τη θύρα φόρτισης USB Type-C και χωρίς θύρα jack. Από την πλευρά του, το τυπικό OnePlus 7T θα κληρονομήσει έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών τοποθετημένο σε στρογγυλεμένο σχήμα όπως το Mate 30 ή το Moto G7 για παράδειγμα. Είμαστε έκπληκτοι που δεν βρήκαμε αυτό το στρογγυλό σχήμα στο OnePlus 7T Pro.

Σύμφωνα με το OnLeaks, το OnePlus σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια παραλλαγή McLaren του 7T Pro. Οπτικά πανομοιότυπο με το βασικό μοντέλο, το smartphone διακρίνεται από ένα χρώμα που τραβά προς πορτοκαλί στην γυάλινη πλάτη. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον κατασκευαστή αυτοκινήτων McLaren, το smartphone θα πρέπει να επωφεληθεί από ένα ακόμη πιο μυϊκό τεχνικό φύλλο.

Τα τελευταία νέα είναι ότι το OnePlus θα παρουσιάσει το OnePlus 7T στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 σε συνέδριο στην Ινδία. Η μάρκα παρουσίασε επίσης την πρώτη τηλεόραση OnePlus εκεί. Και τα δύο smartphone θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 15 Οκτωβρίου. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

oneplus 7t pro σχεδιασμός

Πηγή: 91Mobiles