Το OnePlus 7T Pro είναι επίσημο, πρώτη ματιά στο PSVR 2 του PS5, η Disney + παίρνει το Netflix, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το OnePlus 7T Pro παρουσιάστηκε στο Λονδίνο, ανακαλύπτοντας μια πρώτη ματιά του ακουστικού εικονικής πραγματικότητας PSVR2 του PS5, η Disney + κηρύσσει πόλεμο στο Netflix με μια νέα συνδρομή… Καταγράφουμε τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Πώς να αυξήσετε έναν υπερήρωα”), δεν έχετε βρει τον χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Εδώ είναι το OnePlus 7T Pro

Σε συνέδριο στο Λονδίνο, ο κατασκευαστής σήκωσε το πέπλο στο OnePlus 7T Pro, μια (ελαφρώς) βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 7 Pro, την οποία δοκιμάσαμε. Το smartphone εξευγενίζεται από μια οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και συμβατό με HDR10 +. Τροφοδοτείται από το ισχυρό Snapdragon 855+ SoC σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM. Η αυτονομία του OnePlus 7T Pro έχει ανατεθεί σε μπαταρία 4085 mAh συμβατή με το Warp Charge 30T. Τέλος, ένας τριπλός αισθητήρας φωτογραφίας 48 Mp συμπληρώνει αυτό το συμπαγές τεχνικό φύλλο. Το OnePlus 7T Pro λιανικά στην αρχική τιμή των 759 €.

Διαβάστε: όλα σχετικά με το OnePlus 7T Pro

Διαβάστε επίσης: η δοκιμή μας για το OnePlus 7T Pro

PlayStation 5: Πρώτη ματιά στο Wireless PlayStation VR 2 με ενσωματωμένες κάμερες

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Sony που δημοσιεύθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2019 περιγράφει ένα σετ κεφαλής εικονικής πραγματικότητας με ενσωματωμένη κάμερα για ανίχνευση κίνησης. Αυτό είναι πιθανώς το PlayStation VR 2, το ακουστικό που θα συνοδεύει το PlayStation 5. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ασύρματη συνδεσιμότητα στο Bluetooth. Το ακουστικό μπορεί να τροφοδοτηθεί αυτόνομα, χωρίς αμφιβολία χάρη σε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, σε αντίθεση με την πρώτη επανάληψη που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Διαβάστε: PS5 – πρώτες λειτουργίες του PlayStation VR 2;

Η Disney + θάβει το Netflix με νέα συνδρομή με λιγότερα από $ 5 / μήνα

Η Disney + μόλις πρόσθεσε μια νέα προσφορά τιμολόγησης, με λιγότερα από 5 $ το μήνα (ακριβώς 4,72 $), με 3ετή δέσμευση. Αυτή η προσφορά περιορισμένου χρόνου εξοικονομεί πάνω από 71 $ κατά την περίοδο σε σύγκριση με μια τυπική συνδρομή και 40 $ σε σύγκριση με την ετήσια συνδρομή. Η Disney + επομένως εμφανίζει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με τις τιμές του Netflix, των οποίων η τυπική συνδρομή κοστίζει 8,99 $ ανά μήνα.

Διαβάστε: Η Disney + θάβει το Netflix με υπερβολικά επιθετικές τιμές