Το OnePlus 7T αποτυγχάνει στη δοκιμασία άγχους του Jerry Rig Everything

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το OnePlus 7T μόλις πέρασε από τα χέρια του Jerry Rig Everything για ασυμβίβαστη δοκιμή πίεσης. Αυτή η δοκιμασία βασανιστηρίων θέτει τη δοκιμαστική οθόνη 90 Hz AMOLED του smartphone, τον τριπλό κυκλικό οπίσθιο αισθητήρα φωτογραφιών και το πλαίσιο αλουμινίου. Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, ο δολοφόνος ναυαρχίδας απέτυχε δυστυχώς κατά την τελευταία φάση του τεστ. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Αληθινό στη φόρμα, ο Jerry Rig Όλα ξεκινά δοκιμάζοντας την αντίσταση του πίνακα AMOLED του OnePlus 7T. Όπως συμβαίνει για τα περισσότερα από τα δοκιμασμένα high-end, το πάνελ αντέχει αρκετά καλά στα χτυπήματα του κόπτη του βιντεογράφου. Επομένως, υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος τα κλειδιά ή τα νομίσματά σας που αφήνονται στην τσέπη σας να αφήσουν σημάδια στο γυαλί.

Διαβάστε επίσης: το τεστ OnePlus 7T

OnePlus 7T: αυτή η δοκιμή άγχους δοκιμάζει το smartphone, εδώ είναι το βίντεο

Σε επαφή με τη φλόγα ενός αναπτήρα, η οθόνη AMOLED είναι εξίσου ανθεκτική. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, τα pixel του πίνακα αρχίζουν να λειτουργούν ξανά κανονικά. Από αυτή την πλευρά, το OnePlus 7T κρατάει και κάθε άλλο premium τερματικό στην αγορά. Ίδια ιστορία για το γυάλινο πίσω μέρος και για τον τριπλό κυκλικό αισθητήρα. Επομένως, η πίσω μονάδα δεν διακινδυνεύει τίποτα σε περίπτωση κανονικής καθημερινής χρήσης.

Το smartphone δυστυχώς αποτυγχάνει δοκιμή κάμψης. Όπως πάντα, το YouTuber ολοκληρώνει το βίντεό του προσπαθώντας να διπλώσει τη συσκευή με τα γυμνά χέρια του. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα κάμψης, το γυαλί στο πίσω μέρος του τερματικού έσπασε. Ο βιντεογράφος αποδίδει αυτήν την ευθραυστότητα στην παρουσία της κυκλικής διακοπής που είναι αφιερωμένη στην κάμερα.Το OnePlus δεν απέτυχε ποτέ στις δοκιμασίες άγχους μου » σημειώνει ο Jerry Rig τα πάντα, εμφανώς έκπληκτα και απογοητευμένα. Το OnePlus 7 Pro πέρασε ιδιαίτερα το τεστ με ιπτάμενα χρώματα.

“Κάνω τα smartphone να υποστούν κακουχίες που δεν αντικατοπτρίζουν την κανονική καθημερινή ζωή” πειράζει τον βιντεογράφο. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις συσκευές που δοκιμάστηκαν ήταν αδύνατο να διπλωθούν. Το OnePlus 7T κατά συνέπεια απέτυχε στη δοκιμασία άγχους. Σε περίπτωση κλασικής χρήσης, η φιάλη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας απογοητεύσει. Τι πιστεύετε για αυτό το τεστ; Περιμένατε καλύτερα από το smartphone; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.