Το OnePlus 7 Pro λαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας τον Αύγουστο του 2019, ακόμη και πριν από το Google Pixels

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 1 Αυγ 2019 στις 15 ώρες 39 λεπτά

Το OnePlus 7 Pro είναι ένα μοντέλο παρακολούθησης λογισμικού και η κινεζική μάρκα το αποδεικνύει ξανά. Η ενημέρωση του OxygenOS 9.5.11 ξεκινά να κυκλοφορεί. Αυτό φέρνει μερικές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων, αλλά και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Αυγούστου 2019, η οποία είναι επομένως διαθέσιμη στο smartphone, ακόμη και πριν από τα Google Pixels.

Το OnePlus έχει τη φήμη ότι προσφέρει άψογη παρακολούθηση λογισμικού στα smartphone του, ο θρύλος του συμπληρώνεται τώρα από μια άλλη ιστορία. Όπως παρατήρησε το 9To5Google, το OnePlus 7 Pro μόλις έλαβε την ενημέρωση στο OxygenOS 9.5.11, το οποίο φέρνει κάποιες διορθώσεις καθώς και το Αύγουστος 2019 ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android. Έτσι, το smartphone δικαιούται το τελευταίο ακόμη και πριν από τα Google Pixels, τα οποία συνήθως και λογικά είναι τα πρώτα που επωφελούνται από αυτό. Μια νέα περιοδεία για την κινεζική μάρκα.

Η ενημέρωση OnePlus 7 Pro: OxygenOS 9.5.11 με ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android από τον Αύγουστο του 2019 είναι διαθέσιμη

Ακολουθούν οι νέες δυνατότητες που προσφέρει η ενημέρωση στο OxygenOS 9.5.11 στο OnePlus 7 Pro:

  • Βελτιστοποιημένη προσαρμοστική φωτεινότητα
  • Βελτιστοποιημένη ευαισθησία αφής στην οθόνη του παιχνιδιού
  • Βελτιστοποίηση τυχαίων επαφών με τη γραμμή ειδοποιήσεων κατά τη διάρκεια κλήσεων
  • Ενημέρωση GMS Ιουνίου 2019
  • Αύγουστος 2019 Android Security Patch
  • Γενικές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις

Διαβάστε επίσης: OnePlus 7 Pro: η γνώμη μας μετά από ένα μήνα δοκιμών

Στα φόρουμ του, το OnePlus δηλώνει ότι η ανάπτυξη της ενημέρωσης ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου 2019, αλλά ως συνήθως είναι προοδευτική. Μην πανικοβληθείτε, οπότε αν δεν λάβετε αμέσως την ενημέρωση, περιμένετε μερικές ώρες ή μερικές μέρες στη χειρότερη περίπτωση. Για να ελέγξετε εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης τώρα, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις στο smartphone, επιλέξτε το μενού Ενημερώσεις συστήματοςκαι μετά αγγίξτε Ελεγχος για ενημερώσεις.

Πηγή: 9To5Google