Το OnePlus 7 Pro δεν είναι τόσο καλό στη φωτογραφία όσο πιστεύει το OnePlus

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το OnePlus 7 Pro δεν τήρησε τις υποσχέσεις του όταν πρόκειται για την κάμερα, παραδέχεται ένα στέλεχος του κατασκευαστή. Εξηγεί γιατί το smartphone έλαβε εξαιρετική βαθμολογία από το DxOMark ενώ οι καταναλωτές δεν ήταν πεπεισμένοι.

Το OnePlus ήταν πάντα τέρατα απόδοσης, αλλά δεν είχαν μερικές κάρτες ατού για να θεωρηθούν εξαιρετικά premium smartphone. Αυτό έπρεπε να είναι το OnePlus 7 Pro, του οποίου η υπόσχεση ήταν να προσφέρει την καλύτερη οθόνη στην αγορά (εξαιρουμένων των παιχνιδιών smartphone) και να φέρει επιτέλους τη μάρκα σε μια νέα εποχή από άποψη φωτογραφίας. Όμως, σε αυτό το τελευταίο σημείο, δεν ανταποκρίθηκε απαραίτητα πάντα στις προσδοκίες. Ο Zack Zhang, διευθυντής προϊόντων της OnePlus, εξηγεί τι συνέβη στα σχόλια που μεταδόθηκαν από το The Next Web.

OnePlus 7 Pro: πολύ φυσικές φωτογραφίες;

Εξηγεί ότι αυτή τη φορά, το OnePlus ήταν πεπεισμένο ότι το OnePlus 7 Pro θα ικανοποιούσε τους χρήστες από τη φωτογραφία. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες και το κερασάκι στην τούρτα, το OnePlus 7 Pro ήταν επιτυχία στο DxOMark με υψηλότερη βαθμολογία από το Galaxy S10 +. Μια αφιέρωση. Εκτός από το ότι μεταξύ εμπειρογνωμόνων και λιγότερο ενημερωμένων καταναλωτών, οι απαιτήσεις δεν είναι οι ίδιες. Και όταν το OnePlus 7 Pro ήταν διαθέσιμο, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς πέτυχε τόσο υψηλό σκορ.

Για τον Zack Zhang, το λάθος του OnePlus ήταν να επικεντρωθεί σε μια κάμερα που κάνει τις πιο φυσικές δυνατότητες. Εκτός από το ότι έχουμε συνηθίσει την επεξεργασία λογισμικού κινητών καμερών προσθέτοντας θερμότητα και φωτεινότητα για καλύτερο αποτέλεσμα. Για να μην αναφέρουμε τα φίλτρα που μπορούν να εφαρμοστούν. Ξαφνικά, οι φωτογραφίες του OnePlus 7 Pro φαίνονταν λίγο χλωμές κατά την άποψη ορισμένων. «Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αγοράζουν τη συσκευή, το λογισμικό που πήρε πολύ καλά σήματα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Η φωτογραφία πρέπει να είναι φυσική και καλή θεωρητικά, αλλά και οπτικά ελκυστική. Δεν έχουμε εξισορροπήσει αυτές τις δύο πτυχές », παραδέχεται το πλαίσιο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 7 Pro: μια ενημέρωση OxygenOS βελτιώνει την κάμερα

“Ακόμη και σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα, η κάμερα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλαμε να είναι”, καταλήγει, χωρίς να ξεχνάμε να προσθέσουμε ότι οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές του OnePlus εργάζονται για να βελτιώσουν την κατάσταση στα επόμενα μοντέλα.

Πηγή: The Next Web