Το OnePlus 6, το Android P Beta 2 φτάνει επίσης: τα νέα

OnePlus 6, σημαντικά προβλήματα αποστράγγισης μπαταρίας με το OxygenOS 5.1.8

Μετά την κυκλοφορία του αποφασιστικού OxygenOS 5.1.3 σε σταθερή έκδοση, OnePlus 6 ετοιμάζεται να λάβει Android P Beta 2. Ένα είδος κλεισίματος του κύκλου, αν θέλουμε, δεδομένου ότι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος κινητής τηλεφωνίας της Google – αυτή τη στιγμή υποβιβάστηκε σε μια προκαταρκτική φάση του δοκιμές – έχει ήδη ξεκινήσει την προσγείωση σε όλα τα smartphone που είναι εγγεγραμμένα στο ειδικό πρόγραμμα Google, συμπεριλαμβανομένων των Essential Phone και Sony Xperia XZ2. Σε αντίθεση με το τελευταίο, η τελευταία κορυφή της σειράς OnePlus μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ολόκληρη σειρά πρόσθετα και πρόσθετα χαρακτηριστικά, απλώς αποκλειστικά καταχωρημένα τυχαία εντός της εκτιμημένης διεπαφής Οξυγόνο το οποίο είναι πιθανό να χαρακτηρίσει όλες τις συσκευές του κινέζου κατασκευαστή που έλαβε επίσημα την κυκλοφορία του μελλοντική ενημέρωση Android P (OnePlus 6, πρώτα απ ‘όλα, αλλά και οι πρώην σημαιοφόροι του 2017 OnePlus 5 και 5T).

Όπως αναφέρθηκε στην πραγματικότητα αυτές τις ώρες από ένα μέλος της κοινότητας XDA, εμφανίζεται η δεύτερη έκδοση beta του Android P OnePlus 6 εγγενής υποστήριξη του Google Lens στην κάμερα smartphone. Μεταξύ των άλλων αλλαγών επισημαίνουμε αντ ‘αυτού μια εργασία που έχει γίνει περισσότερο όσον αφορά τη βελτιστοποίηση, όσον αφορά την επίλυση του σφάλματος που εμπόδισε την τέλεια λειτουργία της λειτουργίας ξεκλειδώματος μέσω της αναγνώρισης προσώπου (το λεγόμενο Ξεκλείδωμα προσώπου) και πλήρης αρχειοθέτηση του σφάλματος της κάμερας.

Η εγγενής υποστήριξη του Google Lens συνδυάζεται επίσης με τη δεύτερη καινοτομία του OxygenOS με βάση το Android P Beta 2: την τέλεια λειτουργία της λειτουργίας περιβάλλοντος περιβάλλοντος και τη δυνατότητα προσαρμογής του χρώματος που χρησιμοποιείται από το θέμα της διεπαφής. Επιβεβαιώστε επίσης τις χειρονομίες και η επιλογή απόκρυψης της εγκοπής. Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε το βίντεο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του άρθρου για μια επισκόπηση του Ειδήσεις Android P Beta 2 στο OnePlus 6, ενώ αυτή η διεύθυνση θα είναι χρήσιμη σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν την τελευταία δοκιμαστική έκδοση του «πράσινου ρομπότ» στο πιο πρόσφατο smartphone του κινέζου κατασκευαστή.

https://www.youtube.com/watch?v=RCU_UesPR3ο

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone OnePlus 6 μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Oxygen 5.1 (Android 8.1…

[amazon_link asins=’B07CHL6XN6′ template=’ProductCarousel’ store=’keyforweb-21′ marketplace=’IT’ link_id=’18aac6c7-722d-11e8-9cdd-237175b25f1b’]

ΠΗΓΗ: XDA