Το OnePlus 6, νέο teaser επιβεβαιώνει την παρουσία του γυαλιού στο πίσω μέρος

OnePlus 6 είναι σίγουρα μεταξύ των κορυφαία smartphone αυτής της πρώτης ματιάς του 2018, χάρη κυρίως στην επιτυχία που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια ο Κινέζος κατασκευαστής και, για να μην πάμε πολύ μακριά, από τις εκτιμήσεις που συγκεντρώθηκαν από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς (δεν διατίθεται πλέον στο επίσημο κατάστημα). Περιμένοντας να καταλάβουμε εάν η παρουσίαση της νέας συσκευής θα καταναλωθεί στα πρώτα απομεινάρια του 2018 και, πάνω απ ‘όλα, αν η ημερομηνία της 18ης Μαΐου θα είναι η αποφασιστική για το μάρκετινγκ της, μπορούμε εν τω μεταξύ να περιγράψουμε ορισμένα διακριτικά χαρακτηριστικά του επόμενου OnePlus 6.

Δεν πρόκειται απλώς για απλή διακριτική ευχέρεια, αλλά για περισσότερο ή λιγότερο έμμεσες επιβεβαιώσεις από την ίδια εταιρεία με λειτουργική βάση στο Σενζέν. Το οποίο με λίγο ή πολύ καλυμμένο τρόπο έχει προσφέρει, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, την πρόβλεψη ορισμένων στιγμιότυπων του νέου smartphone του. Ορισμένες ιδιαιτερότητες είναι πλέον γνωστές και θεωρούνται δεδομένες, επίσης επειδή υπογραμμίζονται κατηγορηματικά από το ίδιο OnePlus: σκεφτείτε, για παράδειγμα, την παρουσία του επεξεργαστή Snapdragon 845, αλλά και στην επιβεβαίωση του πολύτιμου και χρήσιμου κουμπιού Alert Slider (εμπλουτισμένο ακόμη και με νέα χαρακτηριστικά) και, πάνω απ ‘όλα, στην αμφιλεγόμενη εγκοπή που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινότητα τόσο πολύ με την ποικιλία απόψεων και απόψεων.

Υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά που αποκαλύπτονται έμμεσα, όπως η αντίσταση στο νερό και τη σκόνη και, τώρα, στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Ναι, γιατί εάν η OnePlus είχε υποδείξει ότι η αναμενόμενη συσκευή θα παρουσιάζει πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση, τις τελευταίες ώρες μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε τη χρήση του γυαλιού στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Το Eloquentissima είναι στην πραγματικότητα μια εικόνα που δίνεται στο δίκτυο μέσω του Twitter από τον ίδιο Κινέζο κατασκευαστή: το περιεχόμενο πολυμέσων δείχνει μια ματιά στο οπίσθιο κάλυμμα του OnePlus 6 Και, αισθητικά, φαίνεται ότι το γυαλί θα διακρίνει τη δεύτερη πρόσοψη του smartphone. Η πρόταση που δημοσίευσε το OnePlus που περιβάλλει την εικόνα ισχύει περαιτέρω:ίδια τεχνική, νέα υλικά

Εν ολίγοις, το μωσαϊκό σχετικά με το νέο smartphone OnePlus συναρμολογείται σταδιακά και ελπίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η τιμή καταλόγου που είναι απαραίτητη για την αγορά της συσκευής ενδέχεται να μην διαφέρει πάρα πολύ από το τρέχον OnePlus 5T.

ΠΗΓΗ: OnePlus