Το OnePlus 6, η εγκοπή είναι εδώ για να μείνει: λέξεις και μουσική του Carl Pei

OnePlus 6 Είναι πλέον φρέσκο ​​από την τυποποίηση και, όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν, οι πρώτες «καυτές» δηλώσεις των διακεκριμένων εκπροσώπων της νέας εταιρείας που εδρεύει στο Σενζέν δεν ήταν αργά. Για να πούμε ότι η λέξη είναι ο συνιδρυτής Carl Pei, ο οποίος έχει «ξεκουμπώσει» ορισμένες απόψεις σχετικά με το νέο κορυφαίο smartphone Android, αγκαλιάζοντας, μεταξύ άλλων, το πάντα ακανθώδες θέμα της ασφάλειας.

Βασίζεται η πρώτη σημαντική εκτίμηση Σχεδιασμός OnePlus 6. Αν και η συνέχιση των οδηγιών που εγκαινίασε ο κατασκευαστής με την κυκλοφορία των OnePlus 5 και 5T είναι εμφανής, η προσοχή του δικτύου στράφηκε αμέσως στην παρουσία της εγκοπής, που κληρονόμησε απευθείας από το iPhone X της Apple και υιοθετήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από διάφορους ανταγωνιστές στο Βάση Android (σκεφτείτε LG και Huawei, πάνω απ ‘όλα). Ο Carl Pei επανέλαβε ότι η εν λόγω προσθήκη μπορεί να θεωρηθεί λογική τάση. Ουσιαστικά, OnePlus πρόσθεσε την εγκοπή (ή απλά “εγκοπή”) όχι τόσο επειδή άλλοι το έχουν κάνει, αλλά για να προσφέρουν στους χρήστες μια ακόμη ευρύτερη οθόνη χωρίς συμβιβασμούς στο μέγεθος. Σύμφωνα με το σκεπτικό του συνιδρυτή, η εγκοπή αντιπροσωπεύει την τιμή που πρέπει να πληρώσει για την κατασκευή smartphone με μεγαλύτερες οθόνες, αλλά ταυτόχρονα όχι τόσο τεράστια ώστε να είναι σχεδόν άχρηστα ή σε κάθε περίπτωση δύσκολο να μεταφερθούν. Δεν ξέρουμε αν τα πράγματα είναι πραγματικά έτσι, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: το Η εγκοπή θα είναι προνόμιο για το OnePlus, τόσο όσον αφορά το παρόν όσο και, πάνω απ ‘όλα, το μέλλον. Εν ολίγοις, περιμένετε ένα OnePlus 7 (ή το OnePlus 6T, όπου κάνει το ντεμπούτο του το Νοέμβριο) με την εγκοπή.

Ο διευθυντής ασχολείται επίσης με το θέμα της επαυξημένης πραγματικότητας και της εικονικής πραγματικότητας, επιβεβαιώνοντας ότι το OnePlus δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν να ενταχθεί σε αυτόν τον τομέα. Ο στόχος της εταιρείας είναι πάντα ο ίδιος και, σύμφωνα με τον Carl Pei, OnePlus 6 Μπορεί να θεωρηθεί πρεσβευτής των βασικών στρατηγικών του κατασκευαστή: να δημιουργήσετε κορυφαία smartphone σε τιμές προσβάσιμες από το κοινό, χωρίς να επιβάλλετε πάρα πολλά θυσίες ή συμβιβασμούς.

Τέλος, ένα αστείο για την ασφάλεια. Το OnePlus υπέστη πρόσφατα επίθεση χάκερ που έθεσε σε κίνδυνο τις πιστωτικές κάρτες και τα ευαίσθητα δεδομένα 40.000 πελατών. Το στέλεχος επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει σημαντικά την ασφάλεια, παρόλο που είπε ότι δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να διασφαλιστεί ότι δεν θα εμφανίζονται πλέον προβλήματα όπως αυτά που υπέστησαν πριν από λίγους μήνες.

ΠΗΓΗ: Τίτλοι Android