Το OnePlus 6 επιτέλους ανεπίσημο χάρη σε αυτό το νέο βίντεο

Στην οθόνη Notch και OnePlus 6 στην οθόνη

Για καλύτερα ή χειρότερα μπορούμε να πούμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τη νέα κορυφαία γκάμα OnePlus 6. Είναι ακριβώς η κινεζική εταιρεία που έχει κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη νέα κορυφαία γκάμα για να προσπαθήσει να καταλάβει ποια θα ήταν η απάντηση του κοινού.

Οι αλλαγές που εφαρμόστηκαν αυτή τη φορά ήταν πολλές, ξεκινώντας από τη νέα οθόνη με το Notch. Η κορυφαία γκάμα, ωστόσο, δεν θα διαφέρει από το προηγούμενο μοντέλο μόνο από την άποψη της αισθητικής, θα προστεθεί ένας ολοκαίνουργιος επεξεργαστής και πολλά καλούδια λογισμικού.

OnePlus 6 στο βίντεο

OnePlus 6

Όλοι καταλάβαμε ότι θα είναι ισχυρό, αλλά θέλουμε να το δούμε. Εδώ λοιπόν χάρη στο κανάλι YouTube Επιστήμη και γνώση μπορούμε να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στη συσκευή.

Απλός αλλά κομψός σχεδιασμός, σώμα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί, ένα άλλο στολίδι που έχει επιβεβαιώσει το σπίτι. Το πρόσθιο σημείο είναι ορατό. Η οθόνη έχει μέγεθος κοντά στο 6,3 “. Ωστόσο, εάν δεν σας αρέσει το Notch, μπορείτε να το αποκρύψετε μέσω λογισμικού.

Το πίσω μέρος, επίσης προφανώς σε γυαλί, βλέπει την παρουσία του διπλές πίσω κάμερες, το φλας LED βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τότε επέστρεψε επίσης πλευρικός διακόπτης για να αλλάξετε την προτεραιότητα των ειδοποιήσεων. Το βίντεο βασίζεται σε όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κυκλοφόρησε απευθείας από την OnePlus. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό το OnePlus 6 μας πείθει, τι πιστεύετε;