Το OnePlus 6 έχει ήδη υποστεί τα βασανιστήρια του JerryRigEverything

OnePlus 6

ο OnePlus 6 πρόσφατα παρουσιάστηκε και η συσκευή έχει ήδη βασανιστεί για πάντα από τους γνωστούς Τζέρι Ριγκ. Σίγουρα θα γνωρίζετε το κανάλι του διάσημου Zack, εκείνου που έχει το θάρρος να καταστρέψει κάθε είδους smartphone χωρίς να χτυπήσει ένα βλέφαρο.

Η νέα ναυαρχίδα του 2018 διαθέτει ένα σώμα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί. Σίγουρα το γυαλί σε σύγκριση με άλλα υλικά είναι πολύ πιο ευαίσθητο. Λοιπόν, πώς θα συμπεριφέρεται η συσκευή σε νέα βασανιστήρια;

OnePlus 6, τι πρέπει να υποφέρετε

OnePlus 6

Όπως πάντα, ο Zack δεν σπαταλά χρόνο, μόλις αφαιρεθεί η συσκευή, προχωρά σε μια πολύ γρήγορη αποσύνδεση και αμέσως στη φάση δοκιμής. Το σώμα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί, όπως ήδη αναφέρθηκε. Το μόνο μεταλλικό μέρος είναι το πλαϊνό πλαίσιο. Το μπροστινό γυαλί αρχίζει να γρατσουνίζει στο επίπεδο 6 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs.

Ένα αποτέλεσμα απόλυτα συμβατό με όλες τις άλλες κορυφαίες σειρές. Η κατάσταση είναι πρακτικά ανάλογη στο πίσω μέρος, καθώς και εδώ βρίσκουμε το ίδιο γυαλί. Το πλαϊνό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και φαίνεται να συγκρατείται αρκετά καλά έναντι των γρατσουνιών.

Το πιο ενδιαφέρον και κρίσιμο μέρος είναι προφανώς το Δοκιμή κάμψης. Εφαρμόζοντας μια καλή δύναμη, το προϊόν φαίνεται να λυγίζει, αλλά επιστρέφει αμέσως στη σωστή του θέση. Συμπερασματικά. Ένα απόλυτα ανθεκτικό προϊόν που αποδίδει πολύ καλά. Το πλήρες βίντεο είναι διαθέσιμο κατά το άνοιγμα.