Το OnePlus 5 ενημερώνει για το νέο OxygenOS 4.5.15

Η έκδοση Android Oreo για το OnePlus 5 ακυρώθηκε

Νέα ενημέρωση διαθέσιμη για όλες τις μονάδες του OnePlus 5 σε κυκλοφορία, το λογισμικό του συστήματος μεταβαίνει σε Έκδοση OxygenOS 4.5.15 αλλά το Android 8.0 Oreo δεν φτάνει ακόμα. Δεν έχει ληφθεί ούτε η υποστήριξη Wedevine Level 1, η οποία, όπως συζητήθηκε την τελευταία εβδομάδα, λείπει sugi κορυφή της σειράς 2017 της εταιρείας, εμποδίζοντας την αναπαραγωγή βίντεο HD από τις μεγαλύτερες γνωστές πλατφόρμες ροής.

OxygenOS 4.5.15 – OnePlus 5 ειδήσεις

Παρά το Ενημέρωση ασφαλείας Android ενημερώνεται μόνο τον Οκτώβριο του 2017, υπάρχουν πολλά i βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων δημιουργήθηκε με αυτήν την τελευταία έκδοση λογισμικού. Μεταξύ των πολλών γραμμών στο επίσημο changelog βρίσκουμε επιτέλους επιλύθηκε το πρόβλημα που εμπόδισε τη ρύθμιση ενός εξατομικευμένο ξυπνητήρι.

Διορθώθηκε επίσης το σφάλμα που προκάλεσε προβλήματα κατά τη διάρκεια του κοινή χρήση emoji μέσω του Bitmoji. Τέλος, το Ακρίβεια GPS και επιδιορθώθηκαν αρκετά σφάλματα κατά την τυπική χρήση της συσκευής.

ΜΕΓΑΛΟ’Ενημέρωση OTA έχει ήδη ξεκινήσει και η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγες μέρες προτού φτάσει επίσης στις συσκευές Ιταλική επικράτεια. Για να επιβάλλετε ή να ελέγξετε την παρουσία της ενημέρωσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια χειροκίνητη αναζήτηση μέσω του μενού Αναβάθμιση λογισμικού υπάρχει στις Ρυθμίσεις συστήματος.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη λήψη της ειδοποίησης, συνιστάται να πραγματοποιήσετε το Κατεβάστε ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα σταθερό δίκτυο Wi-Fi και εγκαταστήστε το πακέτο με την μπαταρία της συσκευής χρέωση άνω του 75%.