Το OnePlus χλευάζει το Google Pixel 4 και την οθόνη 90Hz

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 3 Δεκεμβρίου 2019 στις 10 ώρες 02 λεπτά

Η OnePlus αποφάσισε να πληρώσει το κεφάλι του Google Pixel 4 και η οθόνη 90 Hz πολύ συχνά περιορίζεται στα 60 Hz. Η κινεζική μάρκα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να επισημάνει διακριτικά τις τελευταίες ναυαρχίδες της, το OnePlus 7T, του οποίου διατηρείται ο ρυθμός ανανέωσης συνεχώς στα 90 Hz ανεξάρτητα από το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης.

Η OnePlus France είναι γελοία: αυτή την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, η μάρκα έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Twitter μια διασκεδαστική αντιμετώπιση εναντίον της αντίπαλης Google. Το tweet συγκρίνει την εξέλιξη του ρυθμού ανανέωσης οθόνης ενός OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T ή OnePlus 7T Pro ανάλογα με το επίπεδο φωτεινότητας του πίνακα AMOLED.

Δεν εκπλήσσει, η συχνότητα παραμένει συνεχώς στα 90 ώρες Ζ. “Υγρό και γρήγορο παντού, όλη την ώρα” τονίζει το OnePlus. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι το OnePlus 7T μερικές φορές μειώνει επίσης το ρυθμό ανανέωσης στα 60 Hz. Ορισμένες εφαρμογές Android είναι πράγματι ασύμβατες με 90 Hz.

Το OnePlus παρακολουθεί το Pixel 4 της Google και την ιδιότυπη οθόνη 90 Hz

Ο κατασκευαστής προβάλλει χωρίς να τα ονομάσει Pixel 4 και Pixel 4XL. Σε αντίθεση με το OnePlus, η Google αποφάσισε να περιορίσει την οθόνη των 90 Hz των πιο πρόσφατων smartphone της. Η εταιρεία Mountain View έχει ενσωματώσει πράγματι μια επιλογή ικανή να προσαρμόζει αυτόματα το ρυθμό ανανέωσης μεταξύ 60 και 90 Hz. Αντιμέτωπη με την οργή των χρηστών, η Google υποσχέθηκε να απελευθερώσει την οθόνη 90 Hz των Pixel 4 και Pixel 4 XL σε μελλοντική ενημέρωση.

Η Google εξηγεί ότι αυτή η επιλογή σύσφιξης στοχεύει κυρίως στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας της οθόνης Pixel 4, προκειμένου να επεκταθεί η αυτονομία της. Παρά την προφύλαξη αυτή, οι δύο παραλλαγές προσφέρουν απλώς καταστροφική αυτονομία. Το Pixel 4 και η μπαταρία 2800 mAh αγωνίζονται να ολοκληρώσουν τη μέρα. Το Pixel 4 XL δεν κάνει καθόλου καλύτερα (μόλις 1,5 ημέρες) παρά την μπαταρία των 3.700 mAh.

Αντιμέτωποι με την Google, η OnePlus έχει την πολυτέλεια να διατηρεί την οθόνη 90 Hz σε (σχεδόν) όλες τις περιστάσεις χωρίς να χρειάζεται να κόβει τις γωνίες για την αυτονομία των ναυαρχίδων της. Παρά την ενσωμάτωση της οθόνης 90 Hz, Τα τελευταία smartphone της OnePlus προσφέρουν πραγματικά τρελή αυτονομία. Για παράδειγμα, το OnePlus 7T διαρκεί εύκολα μιάμιση έως δύο ημέρες ανάλογα με τη χρήση.