Το OnePlus παρουσιάζει ένα πιάνο χτισμένο με 17 OnePlus 7T Pro

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 10 ώρες 01 λεπτό

Το OnePlus παρουσιάζει ένα πιάνο χτισμένο με 17 OnePlus7T Pro. Το πληκτρολόγιο οργάνου υλοποιείται μέσω των οθονών 90 Hz των 17 συσκευών. Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να δούμε αυτό το πιάνο να κυκλοφορεί ποτέ. Ωστόσο, μπορείτε να το δοκιμάσετε αν πάτε στο Champs-de-Mars στο Παρίσι στις 12 Νοεμβρίου.

Πριν από λίγες ημέρες, η OnePlus διατήρησε την αγωνία στο λογαριασμό της στο Twitter, πειράζοντας ένα νέο προϊόν ” Ερχομαι συντομα “. Περιμέναμε να ανακαλύψουμε ένα ακόμη smartphone. Σε τελική ανάλυση, γιατί όχι, η OnePlus κυκλοφόρησε 5 συσκευές το 2019 (μια τιμή που θεωρείται υπερβολική για ορισμένους από εσάς). Ενάντια σε όλες τις προσδοκίες, ο κινέζος κατασκευαστής παρουσίασε ένα πιάνο! Απλώς ονομάζεται OnePlus Piano, το όργανο αποτελείται από 17 OnePlus 7T Pro, ένα από τα τελευταία ναυαρχίδα της μάρκας ιερά 4 και μισό αστέρια στον ιστότοπό μας.

Τα 17 smartphone ευθυγραμμίζονται για να δημιουργήσουν ένα πληκτρολόγιο Γρήγορο και ομαλό, σε σχέση με το πρόσφατο σύνθημα της μάρκας. Το πληκτρολόγιο του οργάνου εμφανίζεται μέσω των οθονών 90Hz του OnePlus 7T Pro για μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία. Η OnePlus δεν είναι η πρώτη που ξεκίνησε στην κατασκευή μουσικών οργάνων. Τον Δεκέμβριο του 2015, η Samsung παρουσίασε ένα πιάνο χτισμένο με 100 tablet Galaxy Tab 2.

Για να διαβάσετε επίσης : OnePlus 7T Pro – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

OnePlus Piano: μια ευρωπαϊκή περιοδεία για να ανακαλύψετε το όργανο

Οι περισσότεροι λάτρεις της μουσικής ανάμεσά σας θα απογοητευτούν όταν μάθουν ότι δεν έχει προγραμματιστεί η εμπορία του OnePlus Piano Ως παρηγοριά, ο κατασκευαστής διοργανώνει μια σύντομη ευρωπαϊκή περιοδεία για να παρουσιάσει το όργανό του στο ευρύ κοινό.. Η κινεζική μάρκα θα περάσει από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Φινλανδία και τη Γαλλία. Πράγματι, εάν ζείτε στο Παρίσι, θα μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας σε αυτό το πιάνο επόμενης γενιάς στις 12 Νοεμβρίου 2019, από τις 10 π.μ. Place Jacques Rueff, στο Champs-de-Mars.

Εδώ είναι όλες οι ημερομηνίες και οι προορισμοί της περιοδείας:

  • 10 Νοεμβρίου: Riverbank Tate Modern, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  • 12 Νοεμβρίου: Places Jacques Rueff, Champs-de-Mars, Παρίσι, Γαλλία
  • 14 Νοεμβρίου: Herrngasse 1, 91541 Rothenburg ob de Tauber, Γερμανία
  • 16 Νοεμβρίου: Αίθουσα του Ελσίνκι, Κεντρικός Σταθμός, Ελσίνκι, Φινλανδία

Για την περίσταση, η OnePlus κάλεσε τον Karim Kamar, παγκοσμίου φήμης πιανίστα, να παράσχει την παράσταση κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας. Η κινεζική εταιρεία σας προσκαλεί να υποβάλετε τραγούδια στον μουσικό. Οι ερμηνείες του δημοσιεύονται επί του παρόντος στο λογαριασμό Twitter του OnePlus. Μια πρωτότυπη ευκαιρία να αφιερώσετε έναν τίτλο σε ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: GSM Arena