Το OnePlus θα λανσάρει το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι ταυτόχρονα με το OnePlus 8

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η OnePlus θα λανσάρει το πρώτο της συνδεδεμένο ρολόι γύρω στο Μάιο του 2020. Σύμφωνα με μια διαρροή, η κινεζική εταιρεία θα παρουσίαζε το smartwatch της, με τίτλο OnePlus Watch, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης παρουσίασης αφιερωμένη στα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro. Καταγράφουμε τις πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες.

Στα επόμενα χρόνια, η OnePlus στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του καταλόγου προϊόντων της. Φέτος, η μάρκα έχει ήδη εισέλθει στη συνδεδεμένη αγορά τηλεόρασης με την τηλεόραση OnePlus. Στο ίδιο πνεύμα, η εταιρεία κυκλοφόρησε τα ασύρματα ακουστικά OnePlus Bullets Wireless, πέρυσι, ακολουθούμενη από το OnePlus Bullets Wireless 2 το 2019. Από το 2020, η OnePlus θα συνεχίσει να διαφοροποιεί την προσφορά της επιτίθεται στην αγορά της συνδεδεμένο ρολόι.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 8 Pro – ανακαλύψτε τον πλήρη σχεδιασμό του πριν από την ώρα του

OnePlus Watch: το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι της μάρκας που έφτασε το 2020

«Για όλους εκείνους που έχουν ένα συνδεδεμένο βραχιόλι αυτή τη στιγμή ή σκοπεύουν να το αποκτήσουν σύντομα, έχω δύο λέξεις: ποτέ δεν τακτοποιώ (Σημείωση του συντάκτη: Never Settle in English) “ανακοινώνει η Tech Auntyji, διάσημη διαρροή στον λογαριασμό του στο Twitter. Το tweet προκαλεί σαφώς την άφιξη ενός συνδεδεμένου βραχιολιού ή ενός έξυπνου ρολογιού που υπέγραψε το OnePlus τους επόμενους μήνες. Η διαρροή αναλαμβάνει το σύνθημα της μάρκας: “Never Settle”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται διαδοχικά από τον ιστότοπο Gizbot, αυτό το συνδεδεμένο ρολόι θα ονομάζεται απλώς OnePlus Watch. Θα παρουσιαστεί γύρω στο μήνα Μάιο / Ιούνιο 2020 ταυτόχρονα με τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro, τα επόμενα ναυαρχίδα της μάρκας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα βρούμε το WearOS, το λειτουργικό σύστημα της Google που είναι αφιερωμένο σε συνδεδεμένα αντικείμενα. Ως υπενθύμιση, το OnePlus έχει ήδη σχεδόν ξεκινήσει ένα smartwatch το 2014.

Προς το παρόν, σας καλούμε προφανώς να πάρετε αυτές τις πρώτες φήμες με ένα αλάτι. Ωστόσο, η Tech Auntyji έχει ήδη μεταδώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με το OnePlus που έχουν επαληθευτεί στο παρελθόν. Τι πιστεύετε για το ρολόι OnePlus; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.