Το OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα δεύτερο smartphone 5G το 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα δεύτερο smartphone 5G φέτος και θα είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες, σε αντίθεση με την έκδοση 5G του OnePlus 7 Pro. Εάν η νέα γενιά του δικτύου κάνει το ντεμπούτο της και εξακολουθεί να είναι πολύ μικρή εξάπλωση το 2019, η OnePlus θέλει ήδη να επιτρέψει στους πελάτες της να είναι έτοιμες για το επόμενο έτος, και ακόμη και πέρα.

Το OnePlus μπορεί να καυχηθεί ότι είναι με τη Samsung έναν από τους λίγους κατασκευαστές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα smartphone 5G στην αγορά, με το OnePlus 7 Pro. Η μάρκα δεν θέλει να είναι ικανοποιημένη με αυτό και ήδη ανακοινώνει ένα δεύτερο συμβατό smartphone που θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, πιο συγκεκριμένα στο 4ο τρίμηνο. Αυτό επιβεβαιώνεται από τον διευθύνοντα σύμβουλό του, Pete Lau, σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Το OnePlus 7T Pro θα έχει έκδοση 5G

Αυτή η ανακοίνωση είναι επιβεβαίωση μισής λέξης ότι το OnePlus 7T Pro θα κυκλοφορήσει φέτος με το OnePlus 7T. Εάν ο Pete Lau δεν έχει καθορίσει ποιο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο ξανά με 5G, είναι ασφαλές στοίχημα ότι θα είναι το OnePlus 7T Pro και όχι ένα ξεχωριστό τρίτο μοντέλο. Απομένει να δούμε αν το 5G θα ενσωματωθεί απευθείας στην τυπική έκδοση του OnePlus 7T Pro ή εάν αυτή η συνδεσιμότητα θα δεσμευτεί για μια ξεχωριστή παραλλαγή, όπως συνέβη με το 7 Pro.

Διαβάστε επίσης: OnePlus TV – Το OnePlus παρουσιάζει το όνομα και το λογότυπο της μελλοντικής της τηλεόρασης

Το μόνο πράγμα που είμαστε σίγουροι είναι ότι αυτό το smartphone θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες και όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τον CEO της OnePlus, μια πραγματική ναυαρχίδα του 2019 πρέπει να είναι συμβατή με 5G. Πιστεύει ότι θα γίνει πιο δημοφιλές το 2020 και ότι τα smartphone OnePlus θα πρέπει να είναι συμβατά με περισσότερα δίκτυα 5G σε όλο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα: Financial Times