Το OnePlus ενημερώνει το μυστικό συρτάρι του για να κρύψει καλύτερα το Tinder, το Telegram ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η OnePlus μόλις ενημέρωσε το OxygenOS Launcher και μαζί με αυτό το συρτάρι μυστικών εφαρμογών – το οποίο τελικά γίνεται χρήσιμο! Όταν, μέχρι τώρα, αυτός ο χώρος δεν ήταν πραγματικά προστατευμένος – απλά έπρεπε να ξέρετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό για να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε smartphone OnePlus. Τώρα ο εκκινητής σάς επιτρέπει να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης για να προστατεύσετε πραγματικά τις εφαρμογές σε αυτό το συρτάρι.

Το OnePlus smartphone Launcher είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα στην αγορά: χαρακτηρίζεται από μια απλή διεπαφή χρήστη, χωρίς να πολλαπλασιάζει άσκοπα τις επιλογές για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο διαισθητική. Ωστόσο, διαθέτει δυνατότητες για πιο προχωρημένους χρήστες. Μεταξύ αυτών, ένα συρτάρι μυστικών εφαρμογών που θα πρέπει θεωρητικά να επιτρέπει σε κάποιον που χειρίζεται το smartphone σας να έχει πρόσβαση σε ορισμένες εφαρμογές. Αρκετά για να μπορέσετε να αποκρύψετε εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder ή το Happn, ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Telegram και το WhatsApp ή ακόμα και τις τραπεζικές σας εφαρμογές.

OnePlus: το συρτάρι μυστικών εφαρμογών προστατεύεται επιτέλους με κωδικό πρόσβασης!

Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι τώρα, αυτός ο χώρος δεν είχε πλέον αποθηκευτεί – και δεν προσέφερε προστασία με κωδικό πρόσβασης: αρκούσε να το χρησιμοποιήσει σε άλλο smartphone OnePlus για να μάθει πώς να έχει πρόσβαση. σε αυτό το αρχείο. Ωστόσο, το OnePlus φάνηκε για αρκετούς μήνες να γνωρίζει το πρόβλημα: αναφορές στον κωδικό πρόσβασης εντοπίστηκαν στο changelog των OxygenOS 9.0.6 και 9.0.14 – χωρίς να φαίνεται στην πραγματικότητα ενεργό. Ωστόσο, η XDA Developers αναφέρει ότι από την ενημέρωση της 4ης Ιουλίου 2019, ο εκτοξευτής OxygenOS προσφέρει τελικά πραγματική προστασία του διάσημου μυστικού συρταριού.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 7 Pro – η γνώμη μας μετά από ένα μήνα δοκιμών

Τώρα μπορείτε να το κλειδώσετε με τον κωδικό PIN ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Σημειώστε ότι πολλά Εκτοξευτές εναλλακτικές, συμπεριλαμβανομένης της Nova, προσφέρουν επίσης αυτήν τη δυνατότητα και υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι απόκρυψης των αρχείων και των εφαρμογών σας. Για να επωφεληθείτε από την προστασία με κωδικό πρόσβασης για τις εφαρμογές σας, απλώς ενημερώστε το μέσω του Google Play Store. Εάν δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο smartphone σας, έχετε επίσης την επιλογή να αναγκάσετε την εγκατάστασή του κατεβάζοντας απευθείας το APK από τον ιστότοπο του Mirror APK.

Ενημέρωση του OnePlus Launcher στο Google Play Store

Ενημερώστε το OnePlus Laucher μέσω APK Mirror

Πηγή: XDA Developers