Το OnePlus διοργανώνει συνέδριο στις 13 Ιανουαρίου αφιερωμένο σε οθόνες, τι να περιμένεις;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Ιανουαρίου 2020 στις 14 ώρες και 47 λεπτά

Η OnePlus κυκλοφόρησε ένα teaser για συνέντευξη τύπου που οργανώνει η εταιρεία στην Κίνα στις 13 Ιανουαρίου, χωρίς να αποκαλύψει τι θα ανακοινωθεί. Σε αυτό το teaser έχει εισαχθεί ένα οπτικό που αναπαριστά μια οθόνη smartphone. Οι πιο πιθανές υποθέσεις δείχνουν μια τεχνολογία που σχετίζεται με την οθόνη.

Το OnePlus δημοσίευσε στα κινεζικά κοινωνικά δίκτυα και στο φόρουμ του ένα teaser για μια συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Σενζέν στις 13 Ιανουαρίου στην αρχή του απογεύματος (τοπική ώρα). Μην ενθουσιαστείτε όμως: αυτό δεν θα είναι η ανακοίνωση του OnePlus 8, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Αυτό το συνέδριο θα αφιερωθεί στην «προβολή».

Διαβάστε επίσης: OnePlus 8 και 8 Pro: εδώ είναι μια πρώτη ματιά στο τεχνικό φύλλο

Οθόνη smartphone σίγουρα, δεδομένου του οπτικού που απεικονίζει το τρέιλερ (και συνοδεύει αυτό το άρθρο παραπάνω). Τα πάντα θυμίζουν αυτό, από τον κατακόρυφο προσανατολισμό του τετράπλευρου, έως τις στρογγυλεμένες γωνίες, την ιδιαιτερότητα των πλακιδίων που τρέχουν κατά μήκος των πλαισίων των τηλεφώνων για μεγιστοποίηση της επιφάνειας της οθόνης. Απομένει να δούμε φυσικά τι είναι ακριβώς. Επειδή το teaser, ακόμη και αν είναι σχετικά ακριβές στην περιοχή της ανακοίνωσης, είναι πολύ νεφελώδες για την ίδια την ανακοίνωση.

Προς την επισήμανση μιας ηλεκτροχρωμικής οθόνης;

Υπάρχουν φυσικά πολλές πιθανές υποθέσεις. Μια οθόνη με βελτιωμένο ρυθμό ανανέωσης (για παράδειγμα 120 Hz). Μια οθόνη με ένα ηλεκτροχρωμικό υπόστρωμα (που πηγαίνει από την αδιαφάνεια στη διαφάνεια σε ένα φλας) για να ταιριάζει πίσω από μια κάμερα web, με απώτερο στόχο να αφαιρέσετε τυχόν τρύπες ή εγκοπές χωρίς να μειώσετε την ποιότητα των αυτοπροσωπογραφιών. Η παρουσία και των δύο τεχνολογιών είναι ίσως η πιο αξιόπιστη υπόθεση, ένα πάνελ 120 Hz δεν αξίζει από μόνο του ένα συνέδριο και η ηλεκτροχρωμική τεχνολογία που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Το Oppo παρουσιάζει ένα smartphone με αισθητήρα φωτογραφιών selfie κάτω από την οθόνη

Προφανώς, αυτό το συνέδριο, κατά το οποίο δεν θα πρέπει να αποκαλυφθεί κανένα εμπορικό προϊόν (smartphone, tablet, τηλεόραση ή συνδεδεμένο ρολόι), θα χρησιμοποιηθεί από την OnePlus για να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της για τεχνολογική καινοτομία, όπως η πρώτη της ιδέα, επισημοποιήθηκε στο CES στο Λας Βέγκας και του οποίου η ιδιαιτερότητα είναι ο τριπλός αισθητήρας φωτογραφιών που κρύβεται πίσω από ένα ηλεκτροχρωματικό παράθυρο ή η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης (Dash Charge και Adaptive Charge) που εξελίχθηκε περαιτέρω τις τελευταίες εβδομάδες.