Το Nvidia GeForce Now είναι πλέον διαθέσιμο σε Android

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 0 ώρες 27 λεπτά

Το Nvidia GeForce Now φτάνει τελικά σε όλα τα smartphone Android. Η εφαρμογή GeForce Now δεν είναι πλέον σε ιδιωτική έκδοση beta: είναι πράγματι διαθέσιμη σε πρώιμη πρόσβαση στο Google Play Store.

Ακόμα και πριν από την Google και την υπηρεσία Stadia ή ακόμα και τη Microsoft και το έργο xCloud, η Nvidia είχε ήδη αντιληφθεί το ενδιαφέρον της ροής βιντεοπαιχνιδιών με GeForce Τώρα, μια υπηρεσία τυχερού παιχνιδιού Cloud που ξεκίνησε το 2015. Όπως οι εικονικοί υπολογιστές Stadia ή Shadow, το GeForce Now χρησιμοποιεί απομακρυσμένους διακομιστές για την εκτέλεση των βιντεοπαιχνιδιών σας από τον κατάλογο Steam, Uplay ή Origin (EA). Με μια τηλεόραση Nvidia Shield, έναν Mac ή έναν υπολογιστή με μέτρια διαμόρφωση, μπορείτε να εκτελέσετε μερικά από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Το GeForce Now προσφέρεται σε Android σε έκδοση beta

Διαφημίζεται σε πλατφόρμες για κινητά για λίγο, Το GeForce Now έρχεται επιτέλους στο Android. Με το smartphone σας, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δύναμη των κέντρων δεδομένων Google και τη δύναμη επεξεργασίας μιας κάρτας γραφικών όπως το GeForce RTX 2080 / Super. Η Nvidia έχει πράγματι ανακοινώσει ότι έχει ενημερώσει τους διακομιστές της με τις τελευταίες GPU από τη σειρά RTX.

Για να το απολαύσετε, χρειάζεστε μερικές προϋποθέσεις. Ένα smartphone Android με Android 5.0 και μεταγενέστερη έκδοση με τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM. Χρειάζεστε επίσης ένα από αυτά τα συμβατά gamepads:

  • SHIELD ελεγκτής (Thunderstrike)
  • Razer Raiju Mobile
  • Steelseries XL
  • Steelseries Stratus Duo
  • Το Sony DualShock 4 είναι συνδεδεμένο μέσω USB (απαιτείται καλώδιο USB OTG)
  • Ο ελεγκτής Xbox 360 είναι συνδεδεμένος μέσω USB (απαιτείται καλώδιο USB OTG)
  • Ελεγκτής Bluetooth Xbox One

Το Nvidia καθορίζει επίσης ότι η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα εικονικό gamepad – αλλά αυτό δεν συνιστάται μακροπρόθεσμα. Φυσικά, χρειάζεστε επίσης μια αξιοπρεπή σύνδεση στο Διαδίκτυο. κατά προτίμηση τη σύνδεση στο σπίτι σας στο Διαδίκτυο, 5 GHz WiFi για τη μείωση του λανθάνοντος χρόνου όσο το δυνατόν περισσότερο Πραγματοποιείται δοκιμή σύνδεσης πριν από κάθε έναρξη του παιχνιδιού για τον προσδιορισμό της ποιότητας της ροής. Σημειώστε ότι προς το παρόν όλα τα παιχνίδια πρέπει πρώτα να βελτιστοποιηθούν από τη Nvidia για να λειτουργήσει. Επομένως, δεν θα μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σας, τουλάχιστον αρχικά.