Το Nvidia επιδιορθώνει ένα ελάττωμα ασφαλείας στο GeForce Experience, ενημερώστε γρήγορα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η εφαρμογή GeForce Experience, η οποία συνοδεύει τους οδηγούς Nvidia, είναι το θύμα μιας μεγάλης παραβίασης ασφάλειας. Ο κατασκευαστής chipset γραφικών το θεωρεί τόσο σημαντικό που έσπευσε να ξεδιπλώσει ένα έμπλαστρο. Από την πλευρά σας, ήρθε η ώρα να ενημερώσετε εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Η Nvidia δημοσίευσε επειγόντως μια ενημέρωση στην εφαρμογή της Εμπειρία GeForce μετά την ανακάλυψη ενός τρωτό θεωρείται σημαντικό από τον κατασκευαστή. Για να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευπάθεια, ο χάκερ πρέπει έχουν φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή. Επομένως, είναι αδύνατο να το εφαρμόσει από απόσταση. Από την άλλη πλευρά, η εκμετάλλευση αυτού του ελαττώματος δεν είναι πραγματικά περίπλοκη και απαιτεί μόνο χαμηλά προνόμια.

Πραγματοποιήστε λήψη της ενημέρωσης GeForce Experience χωρίς καθυστέρηση

Το GeForce Experience είναι η εφαρμογή που υποστηρίζει όλες τις κάρτες GTX από τη Nvidia. Επιτρέπει ιδίως τη βελτιστοποίηση των παραμέτρων του παιχνιδιού, την κοινή χρήση των παιχνιδιών σας με τις επαφές σας και την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης. Μέσα στην εφαρμογή, έχει μόλις ανακαλυφθεί μια ευπάθεια που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα προσωπικά σας δεδομένα. Φέρει τον αριθμό CVE-2019-5702, αυτό το ελάττωμα επιτρέπει σε έναν χάκερ να λάβει δικαιώματα μεγαλύτερα από εκείνα που παρέχει το σύστημα. Μόλις εισαχθεί στο σύστημα, ο εισβολέας μπορεί να καταστήσει τον υπολογιστή σας Windows άχρηστο.

Επομένως, η Nvidia διορθώνει αυτό το CVE-2019-5702 μέσω μιας ενημέρωσης που μόλις κυκλοφόρησε. Να θυμάστε ότι το GeForce Experience δεν είναι υποχρεωτικό κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών Nvidia. Μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι με τη ρύθμιση μόνο των προγραμμάτων οδήγησης του υλικού σας. Διαφορετικά, εάν χρησιμοποιείτε τακτικά την εφαρμογή GeForce Experience, ενημερώστε την γρήγορα.

Για να ενημερώσετε το GeForce Experience, πρέπει απλώς να εκτελέσετε μια ενημέρωση απευθείας μέσω της κύριας διεπαφής του λογισμικού. Έχετε επίσης την επιλογή να μεταβείτε στον ιστότοπο Nvidia και να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του GeForce Experience.

Διαβάστε επίσης: Το Nvidia GeForce Now είναι πλέον διαθέσιμο σε Android