Το Nokia 7 Plus δείχνει την ομορφιά του σε νέες εικόνες εκτύπωσης

Nokia 7 Plus: Android 9.0 Pie σύντομα.  Ξεκίνησε η διάθεση

Πλησιάζει Mobile World Congress 2018 της Βαρκελώνης και μαζί του και το Nokia event. Το νέο θα παρουσιαστεί για την περίσταση Nokia 7 Plus, η πρώτη συσκευή από τον φινλανδικό κατασκευαστή που διαθέτει οθόνη 18: 9. Αυτή η νέα μορφή εκτιμάται όλο και περισσότερο επειδή είναι δυνατό να αυξηθεί το μέγεθος της οθόνης, χωρίς να αυξηθεί σημαντικά το μέγεθος των smartphone.

Ακόμη και η φινλανδική εταιρεία κάνει το πρώτο της βήμα προς αυτήν τη νέα μορφή, και το εν λόγω προϊόν έχει όλα τα διαπιστευτήρια για να έχει μεγάλη επιτυχία. Είναι ίσως μια από τις πιο φευγαλέες συσκευές που βγαίνουν και χάρη σε αυτές τις νέες εικόνες μπορούμε να την «δοκιμάσουμε» πριν από την επίσημη άφιξή της.

Οι νέες εικόνες του Nokia 7 Plus

Η συσκευή θα κατασκευαστεί με εξαιρετικά υλικά και από ό, τι μπορούμε πιθανώς να δούμε τις παραλλαγές χρώματος, τουλάχιστον στην αρχή, θα υπάρχουν μόνο 2. Ας μιλήσουμε για τα κλασικά Μαύρος είναι άσπρο με μπροστινό πάνελ που παραμένει πάντα μαύρο. Αυτή η επιλογή εφαρμόζεται από πολλούς κατασκευαστές για να κρύψει τους μπροστινούς αισθητήρες.

[trovaprezzi prodotto=’Nokia 8′]

Με μια οθόνη που καταλαμβάνει όλο και περισσότερη επιφάνεια και επομένως την αποτελεσματική εξάλειψη των πλαισίων, η εμφάνιση των αισθητήρων είναι πραγματικά άσεμνη. Γι ‘αυτό πολλοί επιλέγουν αυτήν τη λύση, συμπεριλαμβανομένου του Nokia 7 Plus. Η συσκευή θα τροφοδοτείται από επεξεργαστή Το Snapdragon 660 και θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με μνήμη RAM 4 GB ή ίσως 6 GB σε ειδική έκδοση.

Στο παρελθόν θα υπάρχει κάμερα 16 megapixel, διπλός αισθητήρας Carl Zeiss στο πίσω μέρος. Σε αυτήν την περίπτωση οι αισθητήρες έχουν ανάλυση 12 megapixels + 13 megapixels. ο δεύτερος αισθητήρας πρέπει να πάει για να δώσει ένα εξαιρετικό ζουμ 2Χ στη συσκευή.