Το Nokia 6 2017 λαμβάνει Android 8.1 Oreo και μετά

Μέχρι τώρα η HMD Global μας έχει συνηθίσει στη συνεχή και έγκαιρη κυκλοφορία των πιο πρόσφατων διαθέσιμων ενημερώσεων, μία από αυτές έχει φτάσει και στις πρόσφατες Nokia 6 2017 η οποία λαμβάνει πριν από άλλους ανταγωνιστές την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που αναπτύχθηκε από την κολοσσός του βουνού.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η συσκευή λαμβάνει αυτήν τη στιγμή την κύρια διαφήμιση ενημέρωσης μέσω OTA Android 8.1 Oreo, μέχρι τώρα προσγειώθηκε πολύ λίγα smartphone στην αγορά.

Μεταξύ περισσότερα νέα Πρώτα απ ‘όλα βρίσκουμε ένα πλήρως ανανεωμένο μενού ανάφλεξης, υποστήριξη για τον εντοπισμό του ποσοστού φόρτισης των συσκευών που συνδέονται μέσω Bluetooth και της τελευταίας Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android ενημερώθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Nokia 6 2017 παρουσιάστηκε πέρυσι από τη φινλανδική εταιρεία και φέρνει μαζί του ένα Οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση FullHD. Για να ταΐσουμε τα πάντα, κάτω από το κέλυφος βρίσκουμε ένα τσιπ Qualcomm Snapdragon 430 πλαισιώνεται από 3 GB μνήμης RAM και 32 GB εσωτερικής μνήμης (επεκτάσιμη μέσω micro SD).

ο φωτογραφικός τομέας περιλαμβάνει αισθητήρα 16 megapixel πίσω, ενώ μπροστά βλέπουμε κάμερα selfie 8 megapixel. Τέλος, η μπαταρία είναι από 3000 mAh σε θέση να φτάσει ήσυχα σε μια πλήρη ημέρα χρήσης.

Τις επόμενες ώρες θα λάβετε το Ειδοποίηση OTA ποιος θα αναφέρει ένα πακέτο 875,1 MB, το οποίο σας συμβουλεύουμε να κάνετε λήψη ενώ είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi και με φόρτιση συσκευής μεγαλύτερη από 75%.

Όπως πάντα, σας υπενθυμίζουμε ότι είναι δυνατό να αναγκάσετε την έναρξη τουΕνημέρωση συστήματος πραγματοποίησε μια χειροκίνητη αναζήτηση μέσω του Ρυθμίσεις συσκευής.

ΠΗΓΗ: Reddit;