Το Nintendo Switch Lite θα μπορούσε επίσης να αντιμετωπίσει τα μαγειρεία του Joy-Con Drift

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 29 Ιουνίου 2020 στις 10 ώρες και 17 λεπτά

Τους τελευταίους μήνες, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι έχουν ανησυχίες για το Joy-Con με το Nintendo Switch. Οι ελεγκτές κινούνται μόνοι τους. Ενώ είναι ακόμα πολύ νωρίς για να σχολιάσουμε το Joy-Con που είναι ενσωματωμένο στο νέο Switch Lite, ένα κανάλι YouTube έχει ξεχωρίσει την κονσόλα και διαπίστωσε ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να επανεμφανιστεί.

Το Spawn Wave, ένα κανάλι YouTube που ειδικεύεται σε κονσόλες παιχνιδιών όλων των ειδών, ήθελε να μάθει: ποιες αλλαγές και βελτιώσεις έχουν γίνει στο Εναλλαγή Lite, η κονσόλα του Νίντο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες; Εάν η Nintendo άλλαξε τους σειριακούς αριθμούς των στοιχείων, φαίνεται ωστόσο αυτό Ωστόσο, ο κατασκευαστής χρησιμοποίησε τα ίδια στοιχεία. Ως αποτέλεσμα, μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αξιοπιστία των ελεγκτών παιχνιδιών, οι οποίοι έχουν ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα drift στην κλασική έκδοση του Switch.

Ορισμένες περιπτώσεις παρασύρθηκαν ήδη στο YouTube

Θα μπορούσε επίσης το Switch Lite να αντιμετωπίσει απροσδόκητα προβλήματα κίνησης στους ελεγκτές παιχνιδιών του; Αυτό προτείνει το βίντεο Spawn Wave: οι υπεύθυνοι αυτού του καναλιού YouTube έχουν ξεχωρίσει τη νέα κονσόλα και διαπίστωσαν ότι τα χειριστήρια της κονσόλας εκμεταλλεύονται στοιχεία όμοια με αυτά του προκάτοχού της, το κλασικό Switch. Από εκεί για να φανταστεί κανείς ότι το Switch Lite θα είναι επίσης θύμα του ίδιου, υπάρχει μόνο ένα βήμα. Ειδικά, δεδομένου ότι μερικές περιπτώσεις έχουν αρχίσει να αναφέρονται στο YouTube, περιπτώσεις που δείχνουν σε ένα βίντεο μια μικρή μετατόπιση από έναν από τους ελεγκτές του Switch Lite.

Διαβάστε επίσης – Σύγκριση Nintendo Switch Lite και Switch: ποιες είναι οι διαφορές

Η κύρια ανησυχία προέρχεται κυρίως από το γεγονός ότι, σε αντίθεση με το κλασικό Switch, ολόκληρη η κονσόλα θα πρέπει να σταλεί για επισκευή. Προφανώς, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο πριν πάρουμε μια ιδέα (ή όχι) για την έκταση του προβλήματος. Το κούνημα του χειριστηρίου επηρεάζει μόνο μερικές μεμονωμένες θήκες ή θα επηρεαστεί ένας μεγάλος αριθμός κονσολών; Απάντηση τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Spawn Wave