Το Nintendo Switch Lite είναι τελικά διαθέσιμο για προπαραγγελία με 199,99 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Μαρτίου 2020 στις 15 ώρες 11 λεπτά

Το Nintendo Switch Lite κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου, αλλά οι προπαραγγελίες είναι ήδη ανοιχτές στη Γαλλία. Χάρη στο Fnac, γνωρίζουμε τώρα ότι η BiG N αποφάσισε να ευθυγραμμίσει τις τιμές σε ευρώ και δολάρια. Στη Γαλλία, η κονσόλα κοστίζει 199,99 € στην καλύτερη τιμή, ή 100 € λιγότερο από την κλασική έκδοση.

Μια κλασική έκδοση του Nintendo Switch που μόλις ενημερώθηκε με ένα νέο τσιπ Tegra X1. Αν και δεν είναι πιο ισχυρό, επιτρέπει στην κονσόλα να αποκτήσει αυτονομία. Βρίσκουμε το ίδιο τσιπ στο νέο Nintendo Switch Lite που προσφέρει την ίδια ισχύ με τις δύο τυπικές εκδόσεις, εκτός από τον ορισμό της οθόνης που περιορίζεται στα 720p.

Nintendo Switch Lite: οι προπαραγγελίες είναι επίσημα ανοιχτές

Στο ίδιο προϊόν, μπορεί να παρατηρηθεί διαφορά αρκετών δεκάδων ευρώ μεταξύ των ευρωπαϊκών και αμερικανικών τιμών. Μόνο η τιμή του Switch Lite πέρα ​​από τον Ατλαντικό είχε ανακοινωθεί όταν η κονσόλα έγινε επίσημη. Η Fnac μόλις κυκλοφόρησε προπαραγγελίες για τη φορητή κονσόλα, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Εμφανίζεται στην τιμή των 199,99 € στα τρία προσφερόμενα χρώματα, δηλαδή κίτρινο, γκρι και μπλε.

Με την επίσημη έναρξη των προπαραγγελιών, είναι επίσης ένας πόλεμος τιμών που ξεκινά μεταξύ των ιστότοπων εμπόρων. Προς το παρόν, υπάρχουν δύο. Η Boulanger προσφέρει το Nintendo Switch Lite 20 € πιο ακριβό ότι Fnac, ή 229,99 ευρώ. Από αυτήν τη γραφή, η κονσόλα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για προπαραγγελία από την Amazon.

Τέλος πάντων, το Nintendo Swith Lite σε σύγκριση με το κλασικό Switch κοστίζει τουλάχιστον 100 ευρώ λιγότερο. Σε αυτήν την τιμή, προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με τον προκάτοχό του σε φορητή λειτουργία, εκτός από το ότι είναι μικρότερο και πιο ανθεκτικό όσον αφορά την αυτονομία.