Το Nintendo Switch θα δικαιούται ένα νέο SoC και θα αλλάζει χώρο αποθήκευσης

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 12 Ιουλίου 2019 στις 14 ώρες και 34 λεπτά

Το αρχικό Nintendo Switch που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 θα έχει δικαίωμα σε ορισμένα νέα στοιχεία Η ομάδα έχει υποβάλει αίτηση για πιστοποίηση για την υβριδική κονσόλα της, με μια βελτιωμένη έκδοση του Nvidia’s Tegra X1 SoC στο πρόγραμμα και αλλαγές στη μνήμη Nand, δηλ. Χώρο αποθήκευσης.

Ενώ η Nintendo έχει επισημοποιήσει το Switch Lite, η ομάδα εργάζεται επίσης για μια ενημέρωση υλικού στην αρχική υβριδική κονσόλα της, η οποία κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017. Όπως αναφέρει η TechRadar, η Nintendo υπέβαλε αίτηση για έγκριση στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών ( FCC) στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να επικυρωθεί αυτό το νέο υλικό από τις αρχές και να διατεθεί το νέο προϊόν στην αγορά.

Nintendo Switch: έρχεται μια ενημέρωση υλικού

Η Nintendo δεν χρειάζεται να αναθεωρήσει το σύστημα πιστοποίησης από το Α έως το Ω, καθώς πρόκειται για μικρές αλλαγές. Συγκεκριμένα, αναφέρεται μια τροποποίηση του SoC. Ως υπενθύμιση, ο διακόπτης είναι εξοπλισμένος με Tegra X1 από τη Nvidia. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κονσόλα σύντομα θα έχει δικαίωμα σε μια βελτιωμένη έκδοση του συστήματος του ιδρυτή σε ένα τσιπ: αρκετές αναφορές ανέφεραν ήδη ένα νέο Tegra X1 για το Nvidia Shield. Το έγγραφο που κατατέθηκε στην FCC επιβεβαιώνει έτσι άμεσα ότι προετοιμάζεται μια νέα έκδοση του Nvidia Shield TV.

Η Nintendo επίσης το γνωρίζει ότι θέλει να κάνει μια αλλαγή στη μνήμη NAND, και επομένως να κάνει αλλαγές όσον αφορά την αποθήκευση. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε πραγματικά για ποιο σκοπό. Δεν μπορεί να αποκλειστεί η υπόθεση μιας μεγαλύτερης εσωτερικής μνήμης.

Διαβάστε επίσης: Nintendo Switch Online: ήδη 10 εκατομμύρια συνδρομητές, είναι επιτυχία!

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι νέο μοντέλο. Υπάρχουν φήμες για το Nintendo Switch Pro, αλλά τίποτα συγκεκριμένο αυτήν τη στιγμή. Σίγουρα θα δικαιούμαστε κάποιες μικρές βελτιώσεις, τίποτα περισσότερο. Αυτό κάνουν και οι ανταγωνιστές: υπάρχουν, για παράδειγμα, τρεις παραλλαγές του PS4 Pro.

Πηγή: TechRadar