Το Netflix: Canal + θα ενσωματώσει τη συνδρομή στην πλατφόρμα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι Canal + και Netflix θα γίνουν συνεργάτες. Ο γαλλικός όμιλος θα λανσάρει πακέτα συνδρομής συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας SVOD. Με τη μορφή πακέτων, θα επιτρέπουν την πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου σε χαμηλότερη τιμή από ό, τι οι πελάτες θα πληρώνουν για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά.

Οι Canal + και Netflix πρόκειται να υπογράψουν μια συμφωνία διανομής, διασφαλίζει ο Le Figaro. Ο γαλλικός όμιλος θα προσέφερε έτσι στους πελάτες του να εγγραφούν στην πλατφόρμα American SVOD μέσω αυτού, ιδίως μέσω πακέτων που περιλαμβάνουν διάφορες προσφορές. Μπορούμε να σκεφτούμε, για παράδειγμα, έναν τύπο που περιλαμβάνει μια συνδρομή στο Canal + και το Netflix και τα δύο για λιγότερο από ό, τι αν τα δύο πακέτα λήφθηκαν ξεχωριστά.

Το Canal + και το Netflix πλησιάζουν

Το Netflix πέρασε το ορόσημο των 5 εκατομμυρίων συνδρομητών στη Γαλλία και έχει ξεπεράσει το Canal + σε αυτόν τον τομέα. Αυτή η συνεργασία θα της επιτρέψει να εδραιωθεί λίγο περισσότερο στο γαλλικό οικοσύστημα και να κατακτήσει νέους πελάτες, ενώ η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη ως προαιρετική επιλογή με όλους τους κύριους ISP, με τις πιο πρόσφατες να είναι δωρεάν με το Freebox Delta. Bodes πολύ μπροστά από τις εκδόσεις Disney + και Apple TV +.

Διαβάστε επίσης: Netflix, Amazon Prime Video, Canal + Séries, OCS, Disney +, Apple TV +: σύγκριση ροής βίντεο

Από την πλευρά της, το Canal +, το οποίο αποφέρει περισσότερα έσοδα από το Netflix χάρη στις συνδρομές του σε υψηλότερες τιμές, ελπίζει να πείσει τους καταναλωτές να προσφέρουν τον εαυτό τους και στο σπίτι, όπως στο Netflix. Για να δώσει στον εαυτό του πιθανότητες να υπάρξει, δεν τίθεται ως ανταγωνιστής αλλά ως συμπλήρωμα της νούμερο 1 υπηρεσίας SVOD στον κόσμο. Επιπλέον, πριν από λίγους μήνες, ο Maxime Saada, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Canal +, πίστευε ότι η άφιξη του Netflix είχε μικρό αντίκτυπο στις συνδρομές Canal +. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυκλοφορία του beIN Sports το 2012 έπληξε την ομάδα του πολύ περισσότερο από αυτή του Netflix.

Πηγή: Le Figaro