Το Netflix χτυπήθηκε από παγκόσμιο αποκλεισμό, η κατάσταση σταδιακά ανακάμπτει

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τις τελευταίες ώρες, το Netflix βαρύνεται με μια τεράστια παγκόσμια διακοπή λειτουργίας. Ενώ είναι δυνατή η σύνδεση με την υπηρεσία, οι χρήστες της υπηρεσίας ροής δεν θα μπορούν πλέον να ξεκινήσουν κανένα βίντεο ή ακόμη και δεν μπορούν να εκτελέσουν την εφαρμογή.

” Χαίρετε ! Το Netflix είναι σπασμένο γνωρίζουμε, αλλά το διορθώνουμε τώρα, μην ανησυχείτε. Εδώ είναι αυτό που θα μπορούσαμε να διαβάσουμε στον λογαριασμό Twitter του Netflix France κατά τη διάρκεια του απογεύματος. Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, τίποτα δεν είναι σωστό στο Netflix. Εάν δεν γνωρίζουμε την πραγματική αιτία αυτής της αποτυχίας, τα αποτελέσματα είναι γνωστά: οι συνδρομητές της πλατφόρμας δεν μπορούν πλέον να παρακολουθούν βίντεο. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε την εφαρμογή, αλλά ένα μήνυμα σφάλματος εμφανίστηκε κατά την εκκίνηση κατά τις διάφορες προσπάθειές μας. Και φαίνεται ότι σε άλλους χρήστες, που καταφέρνουν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή ούτως ή άλλως, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει κανένα βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Το Netflix παρουσιάζει τις 10 κορυφαίες ταινίες και σειρές που παρακολουθούνται περισσότερο στον κατάλογο

Η κατάσταση έχει ανακάμψει, αλλά όχι ακόμη για όλους

Στις 5:00 μ.μ., τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται. Δοκιμάσαμε την υπηρεσία σε άλλους σταθμούς εργασίας και, μετά από μια άλλη προσπάθεια, η εφαρμογή για κινητά συμφώνησε τελικά να ξεκινήσει. Όλα τα βίντεο που θέλαμε να δούμε λειτούργησαν χωρίς δυσκολία. Το Netflix δημοσίευσε επιτέλους το ακόλουθο μήνυμα στη σελίδα του: ” Το Netflix δεν είναι πλέον σπασμένο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ό, τι θέλετε ξανά!

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον ιστότοπο DownDetector, φαίνεται ότι η διακοπή συνεχίζει να επηρεάζει πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών, είτε στη Γαλλία, στην Ισπανία ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώνουμε πολύ γρήγορα για την εξέλιξη της κατάστασης με τις ώρες.

Αποτυχία DownDetector Netflix