Το Netflix προσθέτει μια ενότητα για να ανακαλύψει νέες και επερχόμενες σειρές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Netflix ενημερώνεται για να διευκολύνει την ανακάλυψη νέων πραγμάτων, αλλά και τις επερχόμενες ταινίες και σειρές. Η ενότητα “Ειδήσεις” που είναι διαθέσιμη στο αριστερό μενού της τηλεοπτικής εφαρμογής σάς επιτρέπει τώρα να ανακαλύψετε τις τελευταίες κυκλοφορίες στο Netflix, αλλά και τις σειρές και τις ταινίες που φτάνουν αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη.

Το Netflix μόλις καλωσόρισε μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή για έξυπνες τηλεοράσεις, κουτιά πολυμέσων και κονσόλες. Επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν πιο εύκολα νέες κυκλοφορίες, αλλά και ταινίες και σειρές που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες. Όλα παρουσιάζονται σε μια ενότητα “Νέο” στο αριστερό μενού. Η λειτουργικότητα είχε ήδη δοκιμαστεί για αρκετές εβδομάδες με ορισμένους χρήστες. Η διάθεση για όλους ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Το Netflix: έγινε πιο εύκολο να ανακαλύψετε τι νέο υπάρχει

Ένας αξιωματούχος του Netflix είπε στον ιστότοπο Variety ότι αυτή η λειτουργία είναι παρόμοια με τα τρέιλερ ταινιών για τις επερχόμενες ταινίες. «Οι άνθρωποι λατρεύουν αυτήν την εμπειρία», είπε. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια υπενθύμιση για κάθε νέο στοιχείο που σας ενδιαφέρει, ώστε να λάβετε μια ειδοποίηση μόλις γίνει διαθέσιμη. Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, αυτό το περιεχόμενο παρουσιάζεται σε τρία χρονικά διαστήματα: πρόσφατες κυκλοφορίες, ταινίες και σειρές που έρχονται «αυτήν την εβδομάδα» και εκείνες που αναμένονται «την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης : Το Netflix δοκιμάζει τις 10 πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες της στιγμής

Οι τίτλοι που παρουσιάζονται ενημερώνονται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξατομικεύονται για κάθε μέλος της οικογένειας. Το Netflix στοχεύει να είναι το μέρος όπου οι συνδρομητές του περνούν τον περισσότερο χρόνο τους. Με αυτήν την καινοτομία, η εφαρμογή τηλεόρασης που υποστηρίζεται από τους αλγόριθμους της πλατφόρμας γίνεται λίγο πιο εργονομική για τους χρήστες.