Το Netflix περιλαμβάνεται στο Canal +: ποια προσφορά, τι τιμή και πώς να εγγραφείτε;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Canal + επιβεβαίωσε τη συγχώνευση της προσφοράς της με αυτή του Netflix. Από τις 15 Οκτωβρίου 2019, οι δύο προσφορές θα είναι αχώριστες για τους νέους συνδρομητές και η νέα μεμονωμένη συνδρομή θα εξοικονομήσει 7 ευρώ. Οι πρώην συνδρομητές θα έχουν την επιλογή μεταξύ της διατήρησης της συνήθους προσφοράς τους χωρίς το Netflix ή της συγχώνευσης των δύο συνδρομών εξοικονομώντας χρήματα.

Το είδαμε να έρχεται και είναι πλέον επίσημο. Η Canal + περιλαμβάνει το Netlfix στην προσφορά του και θα είναι δυνατή η κατάργηση της ομαδικής συνδρομής από τις 15 Οκτωβρίου 2019. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν συμφωνία διανομής τη Δευτέρα. Το Canal +, το οποίο ήδη προσφέρει προσφορές OCS, σύντομα θα ενσωματώσει τον πλήρη κατάλογο Netflix με τον τυπικό τύπο (δύο οθόνες + HD), όλα με μέτριο τρόπο για συνδρομή με μειωμένη τιμή. Εξ ου και το ενδιαφέρον της ομαδοποίησης για τους συνδρομητές.

Το Canal + ενσωματώνει το Netflix από τις 15 Οκτωβρίου 2019: την προσφορά και την τιμή

Η συνεργασία ωφελεί όλους. Από τη μία πλευρά, το Canal +, το οποίο ενισχύει την ελκυστικότητα της προσφοράς του ενόψει της αποχώρησης των συνδρομητών, και το Netflix, το οποίο αποκτά ένα νέο κανάλι διανομής για να συνεχίσει να ενισχύει την παρουσία του στη γαλλική αγορά. Τελευταία άκουσα, το Netflix έχει περισσότερους από 6 εκατομμύρια συνδρομητές στη Γαλλία. Τέλος, αυτή η νέα προσφορά ωφελεί επίσης τους συνδρομητές που θα μπορούν να συνδυάσουν τις δύο συνδρομές με μειωμένο συντελεστή. Μιλώντας για το τιμολόγιο, η ομαδική συνδρομή θα προσφέρεται στην τιμή των 34,9 €.

Υπενθυμίζουμε, εδώ είναι οι τρέχουσες τιμές: η παλιά προσφορά Canal + κοστίζει 19,99 € (το καλύτερο στο πρωτάθλημα 1 + κινηματογράφος), 20,90 € για όλα τα κανάλια Canal + (sport + Cinema / Series) ή ακόμα και 29,90 € συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής OCS. Με τη νέα φόρμουλα 35 € που συγκεντρώνει όλα τα κανάλια Canal +, OCS και Netflix, ο συνδρομητής εξοικονομεί περίπου 7 €. Πράγματι, μια ξεχωριστή συνδρομή στα Canal + και Netflix (στάνταρ) θα του κόστιζε 41,89 € προσθέτοντας 11,99 € του Netflix. Είναι επομένως ένα πραγματικό πλεονέκτημα για όσους επιθυμούν να συγκεντρώσουν τις συνδρομές τους γνωρίζοντας ότι στη Γαλλία, περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγγράφονται ξεχωριστά στο Netflix και το Canal +.

Διαφορετική τιμή για πρώην συνδρομητές Canal +

Πόσο συχνά, αυτή η νέα προσφορά έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την πρόσληψη νέων συνδρομητών. Οι παλιές, όσον αφορά, επωφελούνται από μια ομαδική συνδρομή στα 39,9 € αντί για 34,9 €. Για αυτούς, οι εξοικονομήσεις είναι 2 €. Σε αντίθεση με τις νέες, θα έχουν την επιλογή μεταξύ της διατήρησης της τρέχουσας συνδρομής τους στα 29,90 € (Canal + και OCS) ή μετάβαση στον τύπο συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Τέλος, όσοι έχουν συνδρομή Το Full Canal + στα 79,9 € το μήνα θα έχει πρόσβαση στο Netflix δωρεάν και επομένως χωρίς επιπλέον κόστος.

Πώς να εγγραφείτε;

Όταν η προσφορά γίνει διαθέσιμη στις 15 Οκτωβρίου, μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας σε αυτήν μέσω του ιστότοπου Canal +. Απλώς πρέπει να μεταβείτε στη διεύθυνση canal.fr. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί Εγγραφείτε. Επιλέξτε μια προσφορά, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και ακολουθήστε τα βήματα μέχρι το τέλος. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν.

Σύνοψη των νέων προσφορών Canal + με ή χωρίς Netflix

Προσφορά Τιμή (μηνιαία) Περιεχόμενο της προσφοράς
Κανάλι + 19,9 € Εκατοντάδες ταινίες και δεκάδες ακυκλοφόρητες σειρές ετησίως, Ligue 1, Top 14
Canal + με όλα τα κανάλια της ομάδας 20,90 € Εκατοντάδες ταινίες και δεκάδες ακυκλοφόρητες σειρές ετησίως, Ligue 1, Top 14, Premiere League (όλα τα κανάλια Canal +)
Canal + και OCS. Αυτή η προσφορά θα υπάρχει μόνο για πρώην συνδρομητές 29,90 € Όλα τα κανάλια CANAL + και OCS
Canal + Series 6,99 € Υπηρεσία ροής σειράς CANAL + με τις πλήρεις σειρές CANAL + Original Creations, ΗΠΑ και Ευρώπη
Canal + και Netflix (νέοι συνδρομητές) 34,90 € Όλα τα κανάλια Canal + και OCS και ο κατάλογος Netflix
Canal + και Netflix (πρώην συνδρομητές) 39,90 € Όλα τα κανάλια Canal + και OCS και ο κατάλογος Netflix