Το Netflix θα μειώσει τη μετάδοση ορισμένων προγραμμάτων σε ένα επεισόδιο την εβδομάδα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή που πρόκειται να βιώσουν οι συνδρομητές του Netflix. Ορισμένα προγράμματα στην πλατφόρμα ροής δεν θα μεταδίδονται πλέον ταυτόχρονα, αλλά σε ad hoc βάση, με ρυθμό ενός επεισοδίου την εβδομάδα.

Ναί Netflix μας έχει συνηθίσει να μεταδίδουμε όλα τα νέα επεισόδια ενός προγράμματος την ίδια ημέρα (συνήθως το πρωί της Παρασκευής), ο αμερικανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει τη μελωδία του. Τουλάχιστον αυτό προτείνει το νέο του πλέγμα Η Μεγάλη Βρετανική παράσταση ψησίματος, ο μεγάλος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής. Πράγματι περιμένετε μια εβδομάδα για να ανακαλύψετε ένα νέο επεισόδιο. Ένα ποσοστό στο οποίο το Netflix δεν μας είχε συνηθίσει, με εξαίρεση φυσικά τα προγράμματα για τα οποία ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δεν είναι παραγωγός. Αλλά για τα υπόλοιπα, είχαμε πάντα το δικαίωμα σε μια ολόκληρη σεζόν την D-Day.

Προς το τέλος της υπερβολικής παρακολούθησης;

Από την πλευρά του Ρυθμός + Ροή, θα ήταν επίσης καλό να περιμένετε πριν ανακαλύψετε το σύνολο αυτού του προγράμματος. Παρόμοιο με αυτό που γνωρίζουμε στη Γαλλία ως το Nouvelle Star, αυτό το πρόγραμμα θα είναι μεταδίδεται σε τρεις ημερομηνίες και όχι στο σύνολό της από την πρώτη μέρα.

Προς το παρόν, αυτή η αλλαγή στους κανόνες ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης ισχύει μόνο για τις εκπομπές πραγματικότητας. Αλλά με αυτήν την αλλαγή, το Netflix θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα της Disney +, η οποία θα μεταδώσει μόνο ένα επεισόδιο της νέας της σειράς. Σήμερα ανησυχείτε Λόκι και Το Mandalorian, κάθε επεισόδιο του οποίου θα μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση. Προς ενημέρωση, η πλατφόρμα της Disney θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα φτάσει το 2020 στη Γαλλία.

Το Netflix και η Disney + δεν είναι οι μόνες πλατφόρμες που ακολουθούν αυτό το μονοπάτι. Το Hulu κάνει το ίδιο με τις περισσότερες σειρές του, όπως και το DC Universe, το οποίο δεν μεταδίδει τα προγράμματά του. Doom Patrol και Τιτάνες μόνο σταγονόμετρο. Εν ολίγοις, μια πιο παραδοσιακή μετάδοση στο Netflix δεν θα ήταν τελικά έκπληξη.

Πηγή: Hypebeast