Το Netflix θα λανσάρει διαδραστικά κινούμενα σχέδια σε στυλ Black Mirror

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Netflix βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας διαδραστικού περιεχομένου με βάση τρία από τα δημοφιλή κινούμενα σχέδια του. Η πλατφόρμα θέλει να ακολουθήσει την επιτυχία αυτής της προσέγγισης, το καλύτερο παράδειγμα της οποίας είναι το Black Mirror: Bandersnatch. Αυτή τη φορά, το Netflix στοχεύει τα μικρά και τις οικογένειες και θέλει να τους αναλάβει πρωτοβουλία δίνοντάς τους την ευκαιρία να επηρεάσουν την πορεία του περιεχομένου που βλέπουν στην οθόνη.

Carmen Sandiego, Boss Baby and Last Kids on Earth, αυτά τα τρία κινούμενα σχέδια θα είναι διαθέσιμα σε διαδραστικό περιεχόμενο, μας λέει το Bloomberg. Θα είναι είτε μια ταινία είτε ένα διαδραστικό επεισόδιο για κάθε ένα. Αυτή η έννοια της οποίας Netflix έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια είναι ένας σταυρός μεταξύ μιας ταινίας όπου ο θεατής περνά ολόκληρο το σενάριο και ένα βιντεοπαιχνίδι όπου συμμετέχει ενεργά και ενεργεί απευθείας κατά τη διάρκεια της περιπέτειας.

Το Netflix ετοιμάζει νέο διαδραστικό περιεχόμενο για τα μικρά

Αυτή η επιλογή δεν προκαλεί έκπληξη όταν θεωρείτε ότι το πρώτο διαδραστικό περιεχόμενο του Netflix, Puss in Book, που κυκλοφόρησε το 2017 είναι μια ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στην ταινία Le Chat Potté. Ακολούθησε τουλάχιστον 5 περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου Black Mirror: Bandersnatch που κυκλοφόρησε στο τέλος του 2018 στο Netflix και στη συνέχεια You vs. Wild τον Απρίλιο του 2019. Αυτή η προσέγγιση απέχει πολύ από το να μην ενδιαφέρει, καθώς το 90% των ανθρώπων που είδαν το Bandersnatch πραγματοποίησαν διαδραστικές ενέργειες.

Διαβάστε επίσης: Netflix – κορυφαία 10 από τις καλύτερες σειρές στον κατάλογο

Η επιλογή της κατηγορίας κινουμένων σχεδίων δεν είναι αναμφίβολα ασήμαντη. Το Netflix πρέπει τώρα να υπολογίζει τον ανταγωνισμό της Disney +, πολλά από τα οποία προορίζονται για τους νεότερους. Το Bloomberg λέει επίσης ότι το Netflix δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Η εταιρεία επιθυμεί να εξερευνήσει νέα είδη όπως κωμωδία, δράμα ή ακόμα και ρομαντισμό. Προς το παρόν, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τις κατά προσέγγιση ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Πηγή: Bloomberg