Το Netflix θα κοστίσει περισσότερο για τους συνδρομητές του Canal Plus; Οι συχνές ερωτήσεις δημιουργούν αμφιβολίες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Σκοπεύετε να εγγραφείτε στα πακέτα Ciné / Séries ή Intégrale + του Canal Plus; Ή καλύτερα, έχετε ήδη συνδρομή; Το Netflix θα ενσωματώσει την προσφορά σας στις 15 Οκτωβρίου. Αλλά αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να διογκώσει το λογαριασμό σας, επειδή όλα δεν είναι ακόμη πολύ σαφή.

Σας είπαμε πριν από λίγες μέρες: Το Canal Plus προσθέτει επίσημα τα προγράμματα Netflix στο πακέτο Cine / Series. Μια ομαδική συνδρομή που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα προγράμματα Canal Plus, OCS και Netflix για 35 ευρώ το μήνα. Με 41,89 ευρώ εάν είχατε εγγραφεί στις τρεις προσφορές ξεχωριστά. Στα χαρτιά, εξοικονομείτε περίπου 83 ευρώ ετησίως, κάτι που δεν είναι καθόλου αμελητέο. Εάν έχετε ήδη εγγραφεί σε αυτό το πακέτο, θα σας κοστίζει 39,99 ευρώ κάθε μήνα. Ή ένα κέρδος 23 ευρώ λιγότερο συναρπαστικό.

Integral +, το all-in-one που παραμένει ασαφές

Σήμερα, το κανάλι δημοσίευσε συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπό του για να βοηθήσει τους συνδρομητές του να απολαύσουν πλήρως ταινίες και σειρές Netflix. Ένα βασικό έγγραφο που μας λέει για την προσθήκη του ολοκαίνουργιου καταλόγου SVOD σε ένα δεύτερο πακέτο που ονομάζεται Intégrale +. Το τελευταίο θα συγκεντρώσει όλες τις θεματικές συνδρομές (Canal + + Family + Ciné / Séries + Sport) με το μικρό ποσό των 79,90 ευρώ το μήνα. Πρόβλημα: οι συχνές ερωτήσεις δεν περιλαμβάνουν το Netflix στη συνολική τιμή και αναφέρει την πρόσβαση σε αυτήν την πλατφόρμα ” στην προτιμώμενη διαθέσιμη τιμή.

Άλλο άγνωστο: l«Η επιλογή Netflix που προσφέρεται από το Canal Plus ενδέχεται να υπόκειται σε αυξήσεις τιμών αν η εταιρεία της Reed Hastings επρόκειτο να υποβάλει αίτηση. Ο συνδρομητής θα ήταν τότε ελεύθερος να εξαιρεθεί από αυτήν την επιλογή χωρίς επιπλέον κόστος.

Τέλος, οι ίδιοι συνδρομητές θα μπορούν να αλλάξουν το πρόγραμμα Netflix. Εάν θα επωφεληθούν από προεπιλογή από την τυπική προσφορά (δύο οθόνες + ανάλυση HD), τίποτα δεν τους εμποδίζει να επαναταξινομηθούν ως Premium (τέσσερις οθόνες + ανάλυση 4K), με επιπλέον κόστος 4 ευρώ το μήνα.