Το Netflix θέλει άτομα που παρακολουθούν μια σειρά μαζί να υπογράψουν συμβόλαιο καλής συμπεριφοράς

Το Netflix θέλει άτομα που παρακολουθούν μια σειρά μαζί να υπογράψουν συμβόλαιο καλής συμπεριφοράς

Μετατόπιση. ο 7 Αυγούστου 2019 στις 10 ώρες 39 λεπτά

Το Netflix έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό συμβόλαιο καλής συμπεριφοράς που θα υπογραφεί από άτομα που παρακολουθούν μια σειρά ή μια ταινία μαζί σας. Όποιος συμφωνεί να υπογράψει αυτό το σύμφωνο προβολής συμφωνεί να σέβεται μια σειρά κανόνων διακόσμησης, όπως «να μην κοιμηθεί μπροστά σε ένα πρόγραμμα» ή «να μην μιλήσει».

Στις 30 Ιουλίου, το Netflix δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα αστείο “συμβόλαιο προμήθειας”. Απευθύνεται σε συνδρομητές που δεν μπορούν πλέον να υποστηρίζουν τη συμπεριφορά εκείνων που βρίσκονται γύρω τους μπροστά από μια ταινία ή σειρά από τον κατάλογο Netflix.

Το Netflix προσφέρει συμβόλαιο συν-προμήθειας για υπογραφή από τους γύρω σας

Η σύμβαση καθορίζει ένα σύνολο κανόνων καλής συμπεριφοράς που πρέπει να τηρούνται. Πρώτον, το άτομο που υπογράφει τη σύμβαση υπόσχεται μην κοιμηθείς στη μέση ενός προγράμματος. Όλοι γνωρίζουμε αυτήν την κατάσταση όπου αναγκαζόμαστε να εξετάσουμε ένα επεισόδιο που είδαμε την προηγούμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης: ανακαλύψτε τις παράξενες συνήθειες των συνδρομητών Netflix

Δεύτερον, ο υπογράφων υπόσχεται να μην αποσπάται η προσοχή από το smartphone σας κατά τη διάρκεια μιας σειράς ή μιας ταινίας. Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από έναν φίλο που ζητά να επιστρέψει επειδή έχασε ένα ουσιαστικό μέρος της πλοκής. Σήμερα, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου ασκούν τη «δεύτερη προβολή», το γεγονός ότι χρησιμοποιούν μια δεύτερη συσκευή (γενικά ένα smartphone ή ένα tablet) ενώ παρακολουθούν τηλεόραση. Σύμφωνα με μια μελέτη της Nielsen, μιας εταιρείας ανάλυσης με έδρα τις ΗΠΑ, Το 45% των Αμερικανών χρησιμοποιούν συχνά μια δεύτερη οθόνη μπροστά από μια σειρά ή μια ταινία. Μόνο το 12% των Αμερικανών προτιμούν να επικεντρώνονται μόνο στο πρόγραμμα μπροστά τους.

Τέλος, η σύμβαση απαγορεύει επίσης στους υπογράφοντες παρακολουθήστε ένα επεισόδιο μιας τρέχουσας σειράς χωρίς τη συμφωνία του άλλου. Προφανώς, δεν μπορείτε επίσης να κοινοποιήσετε πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο σχέδιο στους συνεργάτες προβολής σας. Πρόκειται να ζητήσετε από την οικογένεια και τους φίλους σας να υπογράψουν αυτό το συμβόλαιο; Τηρείτε ήδη αυτούς τους λίγους βασικούς κανόνες;

Πηγή: Netflix