Το Netflix ετοιμάζει τη συνέχεια του Beverly Hills Cop με τον Eddy Murphy

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 15 Νοεμβρίου 2019 στις 15 ώρες και 04 λεπτά

Το Netflix θα παράγει επιτέλους το “The Beverly Hills Cop 4”! Σε συνεργασία με τα στούντιο Paramount, η υπηρεσία streaming προετοιμάζει ενεργά την επιστροφή του διάσημου Axel Foley. Στον ρόλο του αστυνομικού, θα βρούμε προφανώς τον ηθοποιό Eddy Murphy.

Το “The Beverly Hills Cop 4” θα γίνει τελικά πραγματικότητα μετά από χρόνια αναμονής, φήμων και αποτυχημένων σχεδίων. Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας από το Deadline, η Netflix μόλις υπέγραψε μια νέα συμφωνία άδειας χρήσης με την Paramount για να δημιουργήσει τη συνέχεια του έλους, το τελευταίο έργο του οποίου χρονολογείται από το 1994. Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης παραγωγή μιας πέμπτης ταινίας. Ο παραγωγός Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean…) συμμετέχει επίσης στο έργο.

Χωρίς έκπληξη, Ο Eddy Murphy θα επαναλάβει τον ρόλο του κύριου χαρακτήρα, ο επινοητικός ντετέκτιβ Axel Foley. Ο 58χρονος ηθοποιός αυξάνει αυτήν τη στιγμή συνεργασίες με το Netflix. Πρόσφατα, ο Murphy εμφανίστηκε στην ταινία ” Ο Dolemite Is My Name », προσγειώθηκε πρόσφατα στην πλατφόρμα. Μόλις ολοκληρωθεί η μαγνητοσκόπηση του The Beverly Hills Cop, ο ηθοποιός θα παράγει επίσης μια σειρά stand-up σε συνεργασία με την υπηρεσία VOD.

Σύμφωνα με την Προθεσμία, η παραγωγή της ταινίας ανατίθεται στους Βέλγους βιντεογράφους Adil El Arbi και Bilall Fallah. Ονόματα όπως Ο Tom Hardy και ο Channing Tatum θα είχε επίσης συνδεθεί με το έργο. Οι δύο ηθοποιοί λέγεται ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το Paramount για το ρόλο ενός αντίπαλου αστυνομικού του Axel Foley. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να επιβεβαιωθούν.

Διαβάστε επίσης: Netflix και Nickelodeon για παραγωγή ταινιών και σειρών κινουμένων σχεδίων για την αντιμετώπιση της Disney +

Πότε θα κυκλοφορήσει το “Beverly Hills Cop 4” στο Netflix;

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πότε η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στον κατάλογο Netflix. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Eddy Murphy, η μαγνητοσκόπηση της ταινίας θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ταινία “Ένας πρίγκιπας στη Νέα Υόρκη”. Αυτή η ταινία γυρίζει επίσης στη Νέα Υόρκη από τον Αύγουστο. Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε ότι τα γυρίσματα του “Beverly Hills Cop 4” θα ξεκινήσουν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020. Ως εκ τούτου, η Axel Foley δεν πρέπει να προσγειωθεί στο Netflix πριν από το 2021. Τι περιμένετε από αυτό το τέταρτο έργο;

Πηγή: Προθεσμία