Το Netflix επιταχύνει τον Ιούνιο του 2019: Το ελεύθερο καθυστερεί, όπως πάντα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 13 Αυγ 2019 στις 9 ώρες και 53 λεπτά

Διατίθενται ταχύτητες Netflix για τον Ιούνιο του 2019 στη Γαλλία. Τον τελευταίο μήνα, οι Orange, Free, SFR και Bouygues Télécom εξακολούθησαν να παραμένουν στάσιμες, όπως συνέβαινε εδώ και αρκετό καιρό. Δεν προκαλεί έκπληξη, ο χειριστής του Xavier Niel ανεβαίνει για άλλη μια φορά στο πίσω μέρος παρά μια μικρή αύξηση. Από την άλλη πλευρά, θα παρατηρήσουμε την καλή πρόοδο του SFR THD, το οποίο επιβεβαιώνει την πρώτη του κατάσταση.

Αληθινό στη φόρμα, το Netflix δημοσίευσε το ευρετήριο των μέσων ταχυτήτων που προσφέρουν οι Γάλλοι πάροχοι. Τον τελευταίο μήνα, η κατάταξη δεν έχει αλλάξει καθόλου. Για αρκετούς μήνες, οι ταχύτητες Orange, SFR, Free και Bouygues Télécom τείνουν να παραμένουν στάσιμες με ελάχιστες αυξήσεις. Τον Μάιο του 2019, οι ταχύτητες του Netflix των περισσότερων εταιρειών αυξήθηκαν μόνο 0,3%, 0,2% ή 0,1%.

Ταχύτητες Netflix τον Ιούνιο του 2019: Το SFR THD παραμένει το νούμερο ένα, το Free είναι πάντα τελευταίο

Το SFR THD για άλλη μια φορά ξεχωρίζει ως το νούμερο ένα στην κατάταξη με την καλύτερη αύξηση τον Ιούνιο του 2019. Οι συνδρομητές ινών και καλωδίων του χειριστή στην κόκκινη πλατεία επωφελούνται τώρα από μια μέση ταχύτητα 4,11 Mbps για να παρακολουθούν ταινίες και σειρές από τον κατάλογο Netflix. Είναι όλα τα ίδια 0,6 Mbps περισσότερο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκουμε Bouygues Télécom, με αύξηση 0,1 Mbps. Τους τελευταίους μήνες, ο ISP του Martin Bouygues σημείωσε απότομη πτώση. Τον Μάρτιο, η Bouygues προσέφερε ακόμη μέση ροή 3,77 Mpbs. Το τρίτο βήμα της ταξινόμησης καταλαμβάνεται από Πορτοκαλί με 3,52 Mb / s τον Ιούνιο, σε σύγκριση με 3,49 Mb / s τον Μάιο. Όπως η Bouygues, ο κατεστημένος χειριστής σημείωσε πτώση στις ταχύτητές του από τον Μάρτιο (3,60 Mbps).

Στην 4η θέση, Η προσφορά ADSL της SFR περιορίζεται στα 3,20 Mb / s, σε σύγκριση με 3,19 Mb / s προηγουμένως. Τελικά, Δωρεάν τελείωσε τελευταία με αύξηση 0,3 Mbps, σύμφωνα με την απόδοσή του τους προηγούμενους μήνες. Και εδώ, παρατηρούμε ότι ο ταραχοποιός τηλεπικοινωνιών αγωνίζεται να επιστρέψει στον αγώνα μετά από πτώση 0,13 Mbps τον περασμένο Μάρτιο.

Πηγή: Netflix ISP Speed ​​Index