Το Netflix εγκαινιάζει αποκλειστική φθηνότερη συνδρομή για smartphone και tablet στην Ινδία

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Netflix μόλις επίσημα εγκαινίασε μια φθηνότερη συνδρομή αποκλειστικά για smartphone και tablet στην Ινδία. Θα μπορούσε να επιτρέψει στην εταιρεία να σταματήσει την δύσπνοια στις προσλήψεις της. Προς το παρόν, το Netflix εξηγεί, ωστόσο, την αναμονή των σχολίων από αυτήν την κυκλοφορία στην Ινδία προτού εξετάσει την προσφορά αυτής της συνδρομής, η τιμή της οποίας θα ήταν μικρότερη από 5 ευρώ το μήνα, σε άλλες αγορές.

Το Netflix μόλις επισημοποίησε την επικείμενη έναρξη μιας φθηνότερης προσφοράς συνδρομής στην Ινδία. Αυτό ισχύει αποκλειστικά για smartphone και tablet, θα προσφέρεται με ισοδύναμο μόλις κάτω των 5 ευρώ το μήνα και περιορίζεται σε ορισμό 480p. Το νέο πακέτο θα κυκλοφορήσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019. Το Netflix άφησε αυτήν τη δυνατότητα ανοιχτή με δοκιμές σε πολλές χώρες στις αρχές του έτους. Υπενθύμιση, η τιμή της συνδρομής στη Γαλλία είναι 7,99 € ανά μήνα για τη βασική προσφορά, 10,99 € ανά μήνα για την προσφορά Standard HD και 13,99 € ανά μήνα για την προσφορά Premium Ultra HD.

Το Netflix ξεκινά μια συνδρομή 100% για κινητά με λιγότερα από 5 € το μήνα

Το Netflix εξηγεί σε επιστολή προς τους επενδυτές που αναφέρεται από το The Verge: ” [cette offre] θα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος εισαγωγής περισσότερων ατόμων στην Ινδία στο Netflix και θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας σε μια αγορά όπου τα μέσα έσοδα ανά χρήστη που πληρώνουν είναι χαμηλά (κάτω από $ 5) ». Το Netflix αντιμετωπίζει πράγματι ένα πρόβλημα και όχι μόνο στην Ινδία. Η εταιρεία πρέπει να ανταποκριθεί σε μια επιβράδυνση της ανάπτυξής της στον κόσμο πολύ κάτω από τις προβλέψεις της.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός των συνδρομητών που πληρώθηκαν μειώθηκε ακόμη και κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Αυτά τα κακά αποτελέσματα αποδίδονται εν μέρει σε αυξήσεις τιμών για την υπηρεσία σε όλο τον κόσμο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ο αριθμός των συνδρομητών του Netflix κυμαίνεται επίσης ανάλογα με την εποχή του έτους και τις ειδήσεις στον κατάλογο. Σχετικά με το αν αυτή η συνδρομή θα προσφέρεται επίσης σε άλλες χώρες – ιδίως στη Γαλλία – η εταιρεία Los Gatos βρίσκεται επί του παρόντος σε επαφή.

Διαβάστε επίσης: Το Netflix δοκιμάζει μια εβδομαδιαία συνδρομή, ξεκινώντας από 2,49 €!

Το Netflix εξηγεί στην πραγματικότητα αναμονή “Για να μάθετε περισσότερα μετά την έναρξη αυτής της προσφοράς”. Θα σας παρασύρουν από μια παρόμοια προσφορά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσετε με έναν ορισμό 480p; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: The Verge