Το Netflix δοκιμάζει την αυτόματη λήψη προτεινόμενου περιεχομένου σε Android

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 17 ώρες και 23 λεπτά

Το Netflix δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα: την αυτόματη λήψη προτεινόμενου περιεχομένου. Η εφαρμογή θα φροντίσει για τη λήψη σειρών ή ταινιών που θα σας ενδιαφέρουν απευθείας στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το νέο περιεχόμενο.

Το Netflix βρίσκει συνεχώς νέες ιδέες για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Μετά την άφιξη της υπηρεσίας ροής στο Freebox Mini 4K ή τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας σειράς σε πάροδο χρόνου στο Android, η εταιρεία δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μια νέα δυνατότητα: την αυτόματη λήψη προτεινόμενου περιεχομένου ή στα Αγγλικά Λήψη για εσάς.

Αυτή η λειτουργία είναι μια βελτίωση του συστήματος Έξυπνης λήψης που ξεκίνησε από το Netflix το 2018. Ως υπενθύμιση, χάρη στο Έξυπνη λήψη (έξυπνη λήψη) Το Netflix κατεβάζει τα ακόλουθα επεισόδια της σειράς σας για εσάς, όταν το παρακολουθείτε σε μια κινητή συσκευή όπως το smartphone ή τα παρόμοια. Αυτό σας επιτρέπει να συνεχίσετε την προβολή, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μια περιοχή χωρίς δίκτυο, όπως το μετρό για παράδειγμα.

Τα επεισόδια που παρακολουθείτε αποθηκεύονται απευθείας στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας και διαγράφονται αμέσως μετά την προβολή για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση της μνήμης σας. Λήψη για εσάς παίρνει αυτήν την ιδέα και την προωθεί λίγο πιο μακριά. Τώρα, η αυτόματη λήψη θα μπορεί επίσης να σας προσφέρει περιεχόμενο που θα θέλατε, σύμφωνα με τον αλγόριθμο του Netflix.

Να έχετε πάντα κάτι να παρακολουθείτε

Η ιδέα του Netflix είναι ότι έχετε πάντα κάτι να παρακολουθείτε, ακόμα και αφού τελειώσετε να παρακολουθείτε μια σειρά ή μια ταινία. Μην βγείτε έξω, μην πλένετε τον εαυτό σας, μην πηγαίνετε στη δουλειά (όχι, πρέπει να πληρώσετε τη συνδρομή ούτως ή άλλως) και να μην κάνετε σεξ πλέον. Σε κάθε περίπτωση, το Netflix θα σκότωνε τη σεξουαλική μας ζωή.

Όσο αστειεύεστε, θα μπορείτε να επιλέξετε εάν θα ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ή όχι και θα είναι δυνατό να προσδιορίσετε το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου που θα του χορηγηθεί. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος της δοκιμαστικής φάσης για να μάθετε εάν Λήψη για εσάς θα ενσωματωθεί μόνιμα στην υπηρεσία ροής ή όχι.

Πηγή: BGR