Το Netflix δοκιμάζει μια επιλογή για παρακολούθηση μιας σειράς χρονικής λήξης σε Android

Το Netflix δοκιμάζει μια επιλογή για παρακολούθηση μιας σειράς χρονικής λήξης σε Android

Το Netflix σκοπεύει να προσθέσει στην εφαρμογή του Android μια επιλογή για παρακολούθηση σειρών ή ταινιών σε πάροδο του χρόνου. Αυτή η λειτουργία, που δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή με ένα μικρό μέρος συνδρομητών, καθιστά επίσης δυνατή την επιβράδυνση του ρυθμού ανάγνωσης ενός βίντεο από το κατάλογος.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας από το Android Police, ορισμένοι χρήστες της εφαρμογής Android έχουν δει μια νέα επιλογή που τους επιτρέπει να επιλέγουν την ταχύτητα αναπαραγωγής ταινιών και σειρών από τον κατάλογο Netflix. Προφανώς, η επιλογή έχει ήδη προσφερθεί για μερικές εβδομάδες σε ορισμένους χρήστες του Διαδικτύου. Αυτό είναι σαφώς μια δοκιμή που ενεργοποιείται από την πλευρά του διακομιστή Netflix. Δεν παρατηρήσαμε την παρουσία αυτής της επιλογής στις λίγες συσκευές που έχουμε στη διάθεσή μας.

Διαβάστε επίσης: σειρές και ταινίες για να παρακολουθήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Το Netflix δοκιμάζει την επιλογή αναπαραγωγής μεταβλητής ταχύτητας στην εφαρμογή Android

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα οθόνης που δημοσίευσε το Android Police, η εφαρμογή επιτρέπει την επιλογή μεταξύ διαφορετικές ταχύτητες ανάγνωσης : x0.5, x075, x1.25 ή x1.5. Επομένως, μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά σε αργή κίνηση (για να κατανοήσουμε τις γραμμές σε μια ξένη γλώσσα, για παράδειγμα) ή επιταχυνθηκε (για να προλάβετε το συντομότερο δυνατό ή να ολοκληρώσετε ένα επεισόδιο πριν από το τέλος του τρένου σας).

Ως υπενθύμιση, η υπηρεσία ροής ελέγχει τακτικά χαρακτηριστικά από ορισμένες ομάδες συνδρομητών. Τον περασμένο Απρίλιο, το Netflix, για παράδειγμα, δοκίμασε μια λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής. ” Αυτές οι δοκιμές ποικίλλουν γενικά σε διάρκεια και περιοχές και ενδέχεται να μην γίνουν μόνιμες » εξήγησε εκπρόσωπο του Netflix πριν από μερικούς μήνες.

Εάν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν την επιλογή κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τότε το Netflix σκοπεύει να το προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές. Χάρη σε αυτά τα πειράματα, το Netflix είναι σε θέση να προσαρμόσει τη διεπαφή του στις ανάγκες των χρηστών του. ” Αφήστε τα μέλη μας να επιλέξουν τους τύπους χαρακτηριστικών που ταιριάζουν καλύτερα » είπε ο Κάμερον Τζόνσον, διευθυντής καινοτομίας στο Netflix τον Μάρτιο.

Κατά μέσο όρο, λιγότερες από τις μισές επιλογές που δοκιμάστηκαν αναπτύσσονται σε κλίμακα. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν η επιταχυνόμενη αναπαραγωγή θα ενσωματωθεί τελικά στην εφαρμογή Netflix Android. Τι πιστεύετε για αυτήν την ταχεία επιλογή ανάγνωσης; Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τη σειρά σας σε γρήγορη λειτουργία για να εξοικονομήσετε χρόνο; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Πηγή: Αστυνομία Android