Το Netflix έχει πλέον περισσότερους από 6 εκατομμύρια συνδρομητές στη Γαλλία και υπογράφει το Canal +

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Netflix έχει πλέον περισσότερους από 6 εκατομμύρια συνδρομητές στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον εκατομμυρίων σε μόλις έξι μήνες. Οι αριθμοί προέρχονται από το αφεντικό της πλατφόρμας ροής Reed Hastings που βρίσκεται στο Παρίσι για να υπογράψει συμβόλαιο με την Canal +. Ο ηγέτης ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή του να επενδύσει περισσότερο στο περιεχόμενο. κατασκευασμένο στην Γαλλία.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον ίδιο τον Reed Hastings: Το Netflix έχει πλέον περισσότερους από 6 εκατομμύρια συνδρομητές στη Γαλλία. Ο αξιωματούχος, που ανέφερε ο Le Figaro, έκανε σπάνιες δηλώσεις στον Τύπο ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για να υπογράψει συμβόλαιο με το Canal +. Από τις 15 Οκτωβρίου, το Netflix θα προσγειωθεί στο πακέτο Canal Ciné et Séries – ένα πακέτο που θα κυκλοφορήσει στα 35 ευρώ το μήνα.

Το Netflix έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο στη Γαλλία: η πλατφόρμα έχει 6 εκατομμύρια συνδρομητές!

«Η πρόοδός μας στη Γαλλία είναι σταθερή. Είναι σύμφωνο με αυτό που γνωρίζουμε στον υπόλοιπο κόσμο », εξηγεί ο Reed Hastings. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε η πλατφόρμα υφίσταται μια πραγματική παγκόσμια επίθεση κατά των χρηστών πληρωμής: ήταν 5 εκατομμύρια συνδρομητές τον Φεβρουάριο του 2019. Επομένως, σε λιγότερο από έξι μήνες, η Netflix υποδέχθηκε ένα εκατομμύριο νεοεισερχόμενους!

Επιπλέον, ο Le Figaro αναφέρει την πρόθεση της πλατφόρμας να επενδύσει περισσότερα σε πρωτότυπες δημιουργίες στη Γαλλία. “Μερικές φορές με το Canal +, μερικές φορές με ανταγωνιστές” επειδή το γαλλικό περιεχόμενο “Ταξιδέψτε καλύτερα”. Φανταζόμαστε ότι σε αυτήν την περίπτωση ο Reed Hastings δεν σκέφτηκε τη σειρά Μασσαλία

Παραμένει λοιπόν ένα σημαντικό ερώτημα: γνωρίζοντας πόσος επιπλέον προϋπολογισμός προτίθεται να ξοδέψει το Netflix στη Γαλλία. Από τα 10 δισεκατομμύρια που επενδύθηκαν στον κόσμο φέτος, η Le Figaro αναφέρει ότι η εταιρεία εισάγει επί του παρόντος 100 εκατομμύρια ευρώ σε περιεχόμενο που πυροβολήθηκε στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Netflix – η σειρά και οι ταινίες που εξαφανίζονται από τον κατάλογο τον Σεπτέμβριο του 2019

Το Netflix έχει μια κάρτα για να παίξει στη χώρα: Η Μεγάλη Βρετανία, μια χώρα με περίπου τον ίδιο αριθμό κατοίκων, στην πραγματικότητα έχει σχεδόν διπλάσιο αριθμό συνδρομητών στην υπηρεσία.

Πηγή: Le Figaro