Το Netflix έκοψε κατά λάθος το Orange Is The New Black σεζόν 7 τη Δευτέρα το βράδυ

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Netflix αντέδρασε στο twitter αφού έκοψε κατά λάθος τη σειρά Orange Is The New Black σεζόν 7 στη Γαλλία τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 το απόγευμα. Η πλατφόρμα ροής εξηγεί στο twitter ότι ήταν ατύχημα. Η πρόσβαση στην τελευταία σεζόν της σειράς εκδηλώσεων αποκαταστάθηκε στη Γαλλία την Τρίτη 30 Ιουλίου περίπου στα μεσάνυχτα.

Όχι, δεν ήταν σφάλμα στον υπολογιστή σας: Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 το απόγευμα, οι χρήστες των θαυμαστών της πλατφόρμας ροής του Orange Is The New Black σεζόν 7, που διατίθενται από την Παρασκευή 26 Ιουλίου, εξαφανίζονται χωρίς ειδοποιήστε την πλατφόρμα. Ένα πραγματικό βασανιστήριο για τους λάτρεις της σειράς που δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να παραιτηθούν σε μια αφόρητη αγωνία. Πολύ γρήγορα, ο λογαριασμός twitter της Netflix έπρεπε να απαντήσει σε εκατοντάδες μηνύματα που αναρωτιόταν τι θα μπορούσε να πήγε καλά.

Το Netflix έκοψε το Orange Is The New Black Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019: ήταν προφανώς ένα ατύχημα (αλλά δεν θα ξέρουμε περισσότερα)

Ειδικά επειδή όλες οι άλλες εποχές παρέμειναν προσβάσιμες και οι συνδρομητές του Netflix από άλλες χώρες όπως η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες ή οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να απολαύσουν την αγαπημένη τους σειρά χωρίς κανένα εμπόδιο. Περίπου εννέα το απόγευμα, η Netflix France τελικά έγραψε στο Twitter: «Ναι, η σεζόν 7 του OITNB είναι ελεύθερη. Υποσχόμαστε, κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να την φέρουμε πίσω στο δίπλωμα ». Στη συνέχεια, περισσότερα από χίλια tweeter έγραψαν μια χιονοστιβάδα σχολίων ελπίζοντας να επιστρέψουν στο φυσιολογικό.

Παρεμπιπτόντως, το διαχειριστής κοινότητας Το Netflix ξεπέρασε τον εαυτό του απαντώντας με πολύ χιούμορ στην απελπισία ορισμένων twittos. Υπάρχει για παράδειγμα @JD_ for_U, το οποίο εξήγησε “Να είμαι στο PLS” επειδή έχει μόνο ένα επεισόδιο για να δει: “Μην κινούνται, αναπνεύστε από τη μύτη σας, εστιάστε σε θετικές σκέψεις: θα το φροντίσουμε!” ” Ένα άλλο, λίγο αργότερα: “Πώς είσαι, Netflix;” ” : “Ξεκινάμε ένα ρυθμό και εσύ, πώς είσαι; ”

Τρεις ώρες αργότερα – τεχνικά την επόμενη μέρα, ακριβώς μετά από ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα – η πλατφόρμα δημοσίευσε επιτέλους το tweet που όλοι περίμεναν: «Το τέλος της διαδρομής για τη σεζόν 7 του Orange είναι το New Black, τα επεισόδια έχουν βρεθεί. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και καληνύχτα OITNB, ξαφνικά ». Το Netflix δεν λέει τι πραγματικά συνέβη – η εταιρεία σχεδόν ποτέ δεν επικοινωνεί για τεχνικά προβλήματα όπως αυτό ούτως ή άλλως, οπότε είναι πιθανό να μην ξέρουμε περισσότερα.

Διαβάστε επίσης: Netflix – η λίστα των κωδικών για πρόσβαση σε κρυφές κατηγορίες

Ευτυχώς, αν κοιμηθήκατε χθες το βράδυ αναστατωμένος που δεν μπορούσατε να παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, μπορείτε τελικά να εκδικηθείτε απόψε! Έχετε επηρεαστεί από αυτό το σφάλμα; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στα σχόλια.